hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çılgın Sayısal Loto 20 Ekim 2021 sonuçları canlı çekiliş sonrası millipiyangoonline.com sayfasında!

    Çılgın Sayısal Loto 20 Ekim 2021 sonuçları canlı çekiliş sonrası millipiyangoonline.com sayfasında
    expand

    20 Ekim 2021 Çılgın Sayısal Loto sonuçları 75 milyon 780 bin lirayı aşan ikramiye tutarının isabet ettiği talihli numaraları gösterecek. Şans oyunu meraklıları çekilişte kazandıran numaraları canlı yayında öğrenebilecekler. Peki, noter huzurunda yapılacak olan Çılgın Sayısal Loto 20 Ekim 2021 çekilişi sonuçları ne zaman, saat kaçta millipiyangoonline.com adresinde olacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Geçtiğimiz haftalarda bir talihliye 212 milyon lira büyük ikramiye kazandıran Çılgın Sayısal Loto devasa ikramiye tutarı ile şans oyunu tutkunlarının tercihlerinden olmaya devam ediyor. Bugün gerçekleştirilecek olan çekilişte 75.7 milyon lirayı aşkın devirli tutara sahip şans oyununda gözler talihli rakamlarda olacak. İşte çekiliş öncesinde bilinmesi gereken detaylar…

    20 EKİM SAYISAL LOTO SONUÇLARI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    Sayısal çekilişi bugün gerçekleştirilecek. Saat 21:30’da başlayacak çekiliş Milli Piyango TV’den ve TV8 ekranlarından canlı olarak izlenecek. Bilet sorgulama işlemleri ise “millipiyangoonline.com” adresinde olacak. Yaklaşık 5-6 dakika sürecek çekiliş sonrasında tüm talihli rakamlar belirlenmiş olacak.

    SONUÇ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ...

    Haftada üç kez çekilişi yapılan şans oyununda talihli adayları kolon başı 3 TL’lik ücret ödeyerek oyunu oynayabiliyorlar. Oyun Milli Piyango Online aracılığıyla, mobil uygulama üzerinden ve bayiler aracılığıyla oynanabilir.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow