hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çılgın Sayısal Loto 20 Eylül 2021 sonuçları çekilişin ardından millipiyangoonline.com adresinde

    Çılgın Sayısal Loto 20 Eylül 2021 sonuçları çekilişin ardından millipiyangoonline.com adresinde
    expand

    20 Eylül 2021 Sayısal Loto sonuçları için geri sayım başladı. Geçtiğimiz günlerde 1 talihliye 212 milyon lira kazandırarak şimdiye kadar verilen en büyük ikramiyeyi dağıtan Çılgın Sayısal Loto’da bugünkü ikramiye tutarı ise 62.8 milyon lirayı aştı. Pek, Çılgın Sayısal Loto 20 Eylül 2021 sonuçları ne zaman, saat kaçta belli olacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Haftanın ilk Çılgın Sayısal Loto çekilişinde büyük ikramiye 70 milyon liraya yaklaştı. Şans oyunu tutkunları çekilişte tespit edilecek rakamları canlı olarak öğrenebilecekler. İşte çekilişe ait bazı detaylar…

    20 EYLÜL SAYISAL LOTO SONUÇLARI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    Yeni haftanın ilk Sayısal çekilişi bugün gerçekleştirilecek. Saat 21:30’da başlayacak çekiliş Milli Piyango TV’den canlı olarak izlenecek. Bilet sorgulama işlemleri ise “millipiyangoonline.com” adresinde olacak. Yaklaşık 5-6 dakika sürecek çekiliş sonrasında tüm talihli rakamlar belirlenmiş olacak.

    SONUÇ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ...

    Haftada üç kez çekilişi yapılan şans oyununda talihli adayları kolon başı 3 TL’lik ücret ödeyerek oyunu oynayabiliyorlar. Oyun Milli Piyango Online aracılığıyla, mobil uygulama üzerinden ve bayiler aracılığıyla oynanabilir.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow