hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çılgın Sayısal Loto çekilişi gerçekleşti! Çılgın Sayısal Loto 22 Şubat 2021 sonuçları ve bilet sorgulama ne zaman, saat kaçta?

    Çılgın Sayısal Loto çekilişi gerçekleşti Çılgın Sayısal Loto 22 Şubat 2021 sonuçları ve bilet sorgulama ne zaman, saat kaçta
    expand

    Sayısal Loto sonuçları 22 Şubat 2021 tarihli yeni çekilişte tespit edilen şanslı rakamları gösterecek. Tam 114 milyon 337 bin 824 TL’lik devirli ikramiye tutarının olduğu çekilişte 6 bilen çıkması halinde büyük ikramiyeyi kazanacak. Peki, Çılgın Sayısal Loto 22 Şubat 2021 sonuçları ne zaman, saat kaçta belli olacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yeni haftanın ilk şans oyunu çekilişi bugün gerçekleştiriliyor. Talihli adaylarının heyecanla beklediği çekilişte devasa ikramiye tutarı bulunuyor. 114 milyon 337 bin 824 TL devirli ikramiye tutarının olduğu Çılgın Sayısal Loto’da büyük ikramiyenin 115 milyon liraya yaklaşması bekleniyor.

    ÇILGIN SAYISAL LOTO 22 ŞUBAT 2021 SONUÇLARI VE BİLET SORGULAMA SAAT KAÇTA?

    Devasa ikramiye tutarı için şansını denemek isteyen talihli adaylarının heyecanla beklediği çekiliş saat 21:30’da başlayacak. Milli Piyango TV üzerinden canlı olarak izlenebilecek olan çekiliş yaklaşık 5-6 dakika sürecek. Çekilişin tamamlanmasının hemen ardından da bilet sorgulama işlemleri “millipiyangoonline.com” adresinde olacak.

    BİLET SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ...

    Çekilişte 2, 3, 4, 5, 5+1 ve 6 bilenler ikramiye almaya hak kazanacaklar. Haftada 3 kez çekilişi gerçekleştirilen şans oyununu 18 yaşından büyük herkes oynayabiliyor. Çekilişe katılmak isteyenler kolon başı 3 TL ödeyerek Milli Piyango mobil uygulaması aracılığıyla, bayiler aracılığıyla ya da millipiyangoonline.com üzerinden oyunu oynayabiliyorlar.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow