hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çılgın Sayısal Loto 3 Mayıs 2021 sonuçları ve bilet sorgulama ne zaman, saat kaçta olacak?

    Çılgın Sayısal Loto 3 Mayıs 2021 sonuçları ve bilet sorgulama ne zaman, saat kaçta olacak
    expand

    3 Mayıs 2021 Çılgın Sayısal Loto sonuçları ve bilet sorgulama işlemleri için bugün gözler Milli Piyango Online adresinde olacak. Haftanın ilk gününde gerçekleştirilecek olan çekilişte talihli numaralar canlı yayında belirlenecek. Peki, Sayısal Loto 3 Mayıs 2021 sonuçları ve bilet sorgulama ne zaman, saat kaçta olacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yeni haftanın ilk Çılgın Sayısal Loto çekilişi bugün gerçekleşiyor. Tam 148 milyon 414 bin liralık devirli ikramiyenin yer aldığı çekilişte büyük ikramiyenin 149 milyon liraya yaklaşması bekleniyor. İşte çekilişle ilgili bilinmesi gereken tüm detaylar…

    3 MAYIS SAYISAL LOTO SONUÇLARI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    Yeni haftanın ikinci çekilişi bugün gerçekleştirildi. Saat 21:30’da başlayan çekiliş Milli Piyango TV’den canlı olarak izlendi. Bilet sorgulama işlemleri ise “millipiyangoonline.com” adresinde olacak. Yaklaşık 5-6 dakika sürecek çekiliş sonrasında tüm talihli rakamlar belirlenmiş olacak.

    SONUÇ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ...

    Haftada üç kez çekilişi yapılan şans oyununda talihli adayları kolon başı 3 TL’lik ücret ödeyerek oyunu oynayabiliyorlar. Oyun Milli Piyango Online aracılığıyla, mobil uygulama üzerinden ve bayiler aracılığıyla oynanabilir.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow