hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çılgın Sayısal Loto sonuçları 4 Ağustos 2021 çekilişi ile millipiyangoonline.com’da yer alacak!

    Çılgın Sayısal Loto sonuçları 4 Ağustos 2021 çekilişi ile millipiyangoonline.com’da yer alacak
    expand

    4 Ağustos 2021 Çılgın Sayısal Loto sonuçları diğer çekilişlerde olduğu gibi canlı yayında belirlenecek. 191.3 milyon TL’lik dev ikramiyenin sahibi olmak isteyen şans oyunu tutkunları çekilişte tespit edilecek rakamları canlı olarak Milli Piyango TV’den takip edebilecekler. Peki, Sayısal Loto 4 Ağustos 2021 sonuçları ve bilet sorgulama ne zaman, saat kaçta belli olacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Haftanın ikinci Çılgın Sayısal Loto çekilişi bugün gerçekleşiyor. Talihli adayları canlı yayında belirlenecek olan şanslı rakamları beklemeyi sürdürüyor. 6 numaranın tamamını bilen kişi ya da kişiler büyük ikramiyenin sahibi olabilecekler. İşte çekiliş öncesi tüm detaylar…

    4 AĞUSTOS SAYISAL LOTO SONUÇLARI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    Yeni haftanın ikinci Sayısal çekilişi bugün gerçekleştirilecek. Saat 21:30’da başlayacak çekiliş Milli Piyango TV’den canlı olarak izlenecek. Bilet sorgulama işlemleri ise “millipiyangoonline.com” adresinde olacak. Yaklaşık 5-6 dakika sürecek çekiliş sonrasında tüm talihli rakamlar belirlenmiş olacak.

    SONUÇ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ...

    Haftada üç kez çekilişi yapılan şans oyununda talihli adayları kolon başı 3 TL’lik ücret ödeyerek oyunu oynayabiliyorlar. Oyun Milli Piyango Online aracılığıyla, mobil uygulama üzerinden ve bayiler aracılığıyla oynanabilir.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow