hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çılgın Sayısal Loto çekilişi gerçekleşti! Çılgın Sayısal Loto sonuçları ve bilet sorgulama 8 Şubat 2021 millipiyangoonline.com

    Çılgın Sayısal Loto çekilişi gerçekleşti Çılgın Sayısal Loto sonuçları ve bilet sorgulama 8 Şubat 2021 millipiyangoonline.com
    expand

    Büyük ikramiye tutarının 108 milyon TL’ye yaklaştığı Çılgın Sayısal Loto 8 Şubat 2021 sonuçları bugün canlı yayında belli oldu. Talihli adaylarının büyük ikramiyenin isabet ettiği rakamları Milli Piyango TV canlı yayınında takip edebilecekleri çekiliş saat 21:30’da başladı. 8 Şubat 2021 Sayısal Loto sonuçları bilet sorgulama işlemleri ise millipiyangoonline.com adresinde yapılıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    107 milyon 879 bin TL’lik devirli ikramiye tutarının olduğu Çılgın Sayısal Loto çekilişine 2, 3, 4, 5, 5+1 ve 6 bilenler ikramiye almaya hak kazanacaklar. 6 bilen çıkması halinde yaklaşık 108 milyon liralık ikramiyenin sahibi olacak.

    Talihli adayları bugün saat 21:30’da başlayan çekilişi Milli Piyango TV üzerinden canlı olarak izledi. Çekilişte tespit edilecek olan rakamların tamamlanmasının ardındansa millipiyangoonline.com üzerinden bilet sorgulama yapılabiliyor.

    8 ŞUBAT 2021 ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI MİLLİ PİYANGO ONLİNE

    Haftada üç kez çekilişi gerçekleştirilen şans oyununda yeni haftanın ilk çekilişi bugün yapıldı. 

    BİLET SORGULAMA ADRESİ İÇİN TIKLAYINIZ...

    Her kolon için 3 TL’lik tutarı ödeyen 18 yaşından büyük herkes Çılgın Sayısal Loto oyununu oynayabiliyor. Şans oyunları Milli Piyango bayileri, Milli Piyango mobil uygulaması ve millipiyangoonline.com adresi üzerinden oynanabiliyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow