hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çılgın Sayısal Loto'da büyük heyecan! 17 Ekim çekiliş sonuçları

    Çılgın Sayısal Lotoda büyük heyecan 17 Ekim çekiliş sonuçları
    expand

    Çılgın Sayısal Loto'da rekor ikramiye... Son çekilişte 6 bilen çıkmayınca devreden büyük ikramiye 70 milyon TL'yi aştı. Artık online olarak da oynanabilen Çılgın Sayısal Loto'da canlı yayın yapıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sisal Şans ile yeni dönemde de kazandırmaya devam eden Çılgın Sayısal Loto oyununda bu akşam çekiliş yapıldı. Son olarak 14 Ekim'de gerçekleşen çekilişte 6 bilen çıkmayınca devreden büyük ikramiye 70 milyon 908 bin 470 TL'ye ulaştı.

    ÇILGIN SAYISAL LOTO'DA REKOR İKRAMİYE DEVRETTİ

    17 Ekim Çılgın Sayısal Loto'da 25-35-36-50-79-82 ve joker olarak 83 numaraları düştü. Bu numaralar sonrası 6 ve 5+1 bilen çıkmazken 5 bilenler 193 bin 318 lira 20 kuruş kazandı.

    17 EKİM ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞİ YAPILDII

    Haftanı üç günü; Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi çekilişi gerçekleşen Çılgın Sayısal Loto'da çekiliş sona erdi. Çekiliş Millipiyangoonline.com'da canlı olarak yayınlandı.

    ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

    Çılgın Sayısal Loto bayilerden oynanabildiği gibi artık online platformda da oyunseverlerle... Çılgın Sayısal Loto oynamak için Millipiyangoonline.com adresini ziyaret etmeniz yeterli. Bugünkü çekiliş için saat 21.00'e kadar kupon doldurabiliyorsunuz.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow