hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Göztepe fan token ne kadar, kaç TL? GOZ token nereden, nasıl alınır?

    Göztepe fan token ne kadar, kaç TL GOZ token nereden, nasıl alınır
    expand

    Abromoviç’in Göztepe’yi satın aldığı iddiaları sonrasında takımın kripto parası bir gün içerisinde 2X yaptı. Göztepe fan token almak isteyen kullanıcılar fiyatlardaki son durumu ve nereden alınacağını araştırmaya başladı. Peki, Göztepe fan token ne kadar, kaç TL? GOZ token nasıl alınır?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kripto para yatırımcılarının ve futbolseverlerin ilgisini çekmeyi başaran GOZ token 1 günde iki katına çıkarak dikkatleri üzerine çekti. Rus milyarder Abromoviç’in Göztepe’yi satın aldığının iddia edilmesinin ardından takımın kripto para birimi adeta kendisini ikiye katladı. Peki, grafikte son durum ne? İşte detaylar…

    GÖZTEPE FAN TOKEN NE KADAR, KAÇ TL?

    Göztepe’nin tokeni 83.67 TL ile tarihinin en yüksek zirvesini gördü. 2021 yılında 18 liradan piyasaya çıkan Göztepe tokeni ekim ayından itibaren artış yaşasa da 2022 ocak ayından itibaren diğer coinlerde olduğu gibi düşüşe geçmişti.

    İlk sıçrayışını 22 Mart’ta yapan Göztepe fan token 4 günde 13 liradan 59 liraya çıkmıştı. Daha sonra uzun süre 50 lira seviyelerinde dengelenmeye çalışan token ikinci büyük sıçrayışını ise 5 Nisan’da gerçekleştirdi. Abromoviç iddiaları öncesinde 51 lirada yer alan fan token aynı gün 83.67 liraya kadar yükseldi. 6 Nisan 2022 tarihli coinmarketcap verilerine göre fan token 66 lirada bulunuyor.

    GOZ TOKEN NEREDEN, NASIL SATIN ALINIR?

    Kripto para platformu Icrypex’e üye olan ve burada oluşturduğu hesaba para gönderen kişiler aynı platformdan GOZ token sahibi olabilirler. Aynı şekilde socios.com üzerinden de bu token satın alınabilir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow