hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Coinzo neden kapandı? Kripto para borsası Coinzo faaliyetlerine son verdi..

    Coinzo neden kapandı Kripto para borsası Coinzo faaliyetlerine son verdi..
    expand

    Coinzo 11 Ekim 2021 tarihinden itibaren faaliyetlerine son verdiğini açıkladı. Bu gelişme sonrasında konuyla ilgili detaylar merak edilmeye başladı. Peki, Coinzo neden kapandı, firma ne açıklama yaptı? İşte kripto para borsası Coinzo ile ilgili bilgiler..

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İzmir merkezli yerli kripto para borsası Coinzo, yaptığı açıklama ile faaliyetlerine son verdiğini belirtti. 2018 yılından bu yana faaliyet gösteren kripto para borsası neden kapandığı merak ediliyor. Şirket, müşterilerinin Türk Lirası ya da kripto para varlıklarını çekebileceğini duyurdu. Coinzo'dan yapılan açıklamada "Coinzo Teknoloji A.Ş. olarak 2018 yılından beri faaliyet içinde olduğumuz dijital varlık servis sağlayıcı (kripto para platformu) hizmetimizi sonlandırma kararı aldık" denildi. Site, 6 ay boyunca erişime açık kalacak ve bu süre içinde müşteriler varlıklarını çekebilecek.

    COİNZO NEDEN KAPANDI?

    Şirketten açıklama yapıldı ancak gerekçe ise berlirtilmedi. Coinzo CEO'su Volkan Sarp'tır.

    "Kullanıcılarımız bu süreç içerisinde TRY ve kripto para bakiyelerini  çekebilecek, alım/satım işlemleri hariç tüm özellikleri  kullanabileceklerdir. Coinzo platformunda alım/satım işlemleri 11 Ekim 2021 Pazartesi saat 09:00 itibariyle durdurulmuştur. Faaliyet sonlandırma süreci için ilgili kurumlara bilgi verilmiştir. Destek ekibimiz bu süre boyunca kullanıcılarımızın sorunlarına çözüm üretmeye devam edecektir. Süreç hiç bir kullanıcımızın mağdur olmaması için özenle yönetilecektir. Coinzo Teknoloji A.Ş. olarak kullanıcılarımızın karşısına yine “kripto para ve blockchain” sektöründe yeni projelerle çıkmayı  hedeflemekteyiz."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow