hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dolar ne kadar, kaç TL? 15 Mart petrol fiyatları ve dolar kuru

    Dolar ne kadar, kaç TL 15 Mart petrol fiyatları ve dolar kuru
    expand

    OPEC+’da Rusya ile yaşadığı anlaşmazlık sonrası Suudi Arabistan’ın petrol fiyatlarını düşürmesi sonrası dünya piyasaları hareketli bir hafta yaşadı. ABD ve Avrupa borsaları çakılırken dolar yükselişe geçti. Haftaya 6 lira 14 kuruş seviyesinden başlayan dolar TL kuru haftayı 6 lira 30 kuruşun üzerinde kapattı. Peki, dolar ne kadar kaç TL? Petrolün varil fiyatı ne kadar? İşte, 15 Mart dolar TL kuru ve petrol fiyatları…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dolar TL kuru gün içerisinde dolar alım satımı yapacaklar veya dolarla işlem yapacaklar tarafından merakla araştırılıyor. Piyasalar kapalı olduğu için dolar ile işlemler bir önceki kapanış değerleri üzerinden yapılıyor.

    Bilindiği üzere dünya piyasalara haftaya Suudi Arabistan ve Rusya arasındaki anlaşmazlığın etkisiyle başladı. Suudi Arabistan’ın petrol fiyatlarını düşürmesiyle birlikte ABD ve Avrupa borsaları çakıldı. Dolar ise dünya genelinde yükselişe geçti. Doların yükseldiği ülkelerden biri de Türkiye oldu. Peki, bugün dolar ne kadar, kaç TL? Hemen belirtelim ki dolar TL kuru bugün serbest piyasada 6.32 TL üzerinden işlem görüyor.

    Öte yandan petrolün varil fiyatı ise haftayı değer kazanarak kapattı. Bugün ise petrol fiyatları 34.72 dolar üzerinden satılıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow