hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dolar ne kadar, kaç TL? 27 Ekim Pazar güncel dolar TL kuru

    Dolar ne kadar, kaç TL 27 Ekim Pazar güncel dolar TL kuru
    expand

    Dolar ne kadar kaç TL? 27 Ekim Pazar günü hemen her gün olduğu gibi ekonomi gündemini takip edenler ve yatırımcılar bu sorunun cevabını araştırıyor. Öte yandan euro TL de günün en çok araştırılanları arasında ilk sıralarda yer alıyor. Peki, bugün dolar ne kadar, kaç TL? İşte, 27 Ekim güncel euro TL kuru…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dolar TL kuru hemen her gün olduğu gibi bugün de ekonomi gündemini takip edenler ve yatırımcılar tarafından merakla araştırılıyor. Öte yandan gün içerisinde başta dolar olmak üzere döviz alışverişi yapacaklar, bugün dolar TL kurunun ne kadar olduğunu merak ediyor.

    Hemen belirtelim ki, dolar TL bugün haftanın son işlem gününde geçerli olan rakamlar üzerinden işlem görüyor. Euro TL için de durum aynı…

    Geçtiğimiz Çarşamba günü 5.72 lira seviyesine kadar gerileyen dolar TL kuru, Perşembe günü 5.76 Cuma günü ise 5.77 lira seviyesine kadar ulaştı. Haftayı 5 lira 77 kuruş seviyesinden kapatan dolar TL kuru, serbest piyasada bugün de aynı değer üzerinden işlem görüyor.

    Euro TL alışverişi yapacaklar için ise bugün euro TL 6 lira 36 kuruş alış ve 6 lira 42 kuruş satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow