hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Döviz bürosu saat kaçta açılıyor, kapanıyor? İşte döviz bürosu çalışma saatleri

    Döviz bürosu saat kaçta açılıyor, kapanıyor İşte döviz bürosu çalışma saatleri
    expand

    Döviz alım – satımı yapmak isteyen kişiler döviz bürosu çalışma saatleri içerisinde işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar. Peki, döviz bürosu sabah saat kaçta açılıyor ve akşam saat kaçta kapanıyor?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Döviz büroları açılış ve kapanış saatleri yabancı para birimleri ile işlem yapacak kişiler tarafından sıklıkla araştırılıyor. Özellikle yurt dışına çıkış yapacak olan kişiler ya da yatırım amaçlı döviz alanlar büroların ne zaman açılıp, ne zaman kapandığını araştırmayı sürdürüyor. İşte başlıklar halinde döviz büroları çalışma saatleri ile ilgili detaylar…

    DÖVİZ BÜROSU SAAT KAÇTA AÇILIYOR?

    Piyasalarda işlemlerin başlamasıyla birlikte bürolar da açılışlarını gerçekleştiriyorlar. Yani döviz büroları sabah saat 09:00’da açılışlarını yapıyor.

    DÖVİZ BÜROLARI SAAT KAÇTA KAPANIYOR?

    Büroların büyük bir kısmı özel olması nedeniyle normal şartlarda 18:00’de kapanmasına rağmen bazı bürolar saat 21:00’e kadar açık olabiliyor. Ancak saat 21:00’den sonra bürolarda işlem gerçekleştirilmiyor.

    DÖVİZ BÜROLARI HAFTA SONU AÇIK MI?

    Yine çalışma saatlerindeki gibi benzer uygulama da hafta sonunda gerçekleşiyor. Yani normal şartlarda birçok döviz bürosu hafta sonu kapalı olsa da özellikle turistik bölgelerde hizmet veren bürolar hafta sonları da açık olabiliyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow