hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bugün dolar, euro ne kadar, kaç TL? 23 Şubat 2021 döviz kurları

    Bugün dolar, euro ne kadar, kaç TL 23 Şubat 2021 döviz kurları
    expand

    Merkez Bankası’nın faiz kararını sabit tutmasının ardından dolar kuru 7 TL’nin altındaki konumunu sabitlemişti. Dolar kuru haftanın ikinci gününde de 7 TL’nin üstünde işlem görüyor.  Peki, bugün dolar ne kadar, euro ve sterlin kaç TL? İşte 23 Şubat 2021 son dakika döviz kurları verileri…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2020’nin son haftalarından bu yana düşüş eğiliminde olan döviz kurları rekor seviyelerden uzak bir görünüm çizerken aynı zamanda kritik seviyelerin de altında yer alıyor. Aşağı yönlü seyreden dolar kuru 23 Şubat 2021 tarihinde 7,00 liranın üstünde çıktı. 

    Uzmanlar, ekonomi yönetiminin piyasa dostu adımları ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) fiyat istikrarını önceleyen sıkı para politikası duruşunun etkisiyle, Türk lirasındaki değer kazancının dolar endeksindeki yükseliş eğilimine karşın devam ettiğini söylüyor.

    Bigpara’dan alınan son dakika döviz kurları verilerine göre dolar bugün 7,02 TL’den işlem görürken, euro 8,55 lirada bulunuyor. Diğer döviz kurları için tıklayın!

    BUGÜN DOLAR, EURO NE KADAR, KAÇ TL?

    6 ayın en düşük seviyelerinde olan dolar/TL, haftanın ikinci gününde de 7,02 civarında hareket ediyor.

    Euro/TL'de ise 9 lira seviyesi kırıldıktan sonra üst üste düşüş sürüyor. Euro/TL bugün 8,50-8,55'ler düzeyinde seyrediyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow