hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dolar kuru bugün ne kadar? Dolar kaç TL? Döviz kurları 5 Kasım 2018

    Dolar kuru bugün ne kadar Dolar kaç TL Döviz kurları 5 Kasım 2018
    expand

    Haftanın ilk günü serbest piyasada hafif yükseliş yaşanırken dolar kuru, bugün ne kadar? Dolar, Pazartesi günü kaç TL üzerinden satılıyor?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dolar/TL paritesi 5 Kasım 2018 Pazartesi günü 5,44'den işlem görürken, Dolar/Euro paritesi, 1.13'ten serbest piyasada işlem görüyor. 

    Ekonomi uzmanları, geçtiğimiz hafta ÖTV ve KDV indirimi haberleri ile ardından ABD’nin İran yaptırımlarından Türkiye'yi muaf tutacağı söylentileri USD TRY de satışlara neden oldu, açıklamasında bulundu. Uzmanlar, iki Türk bakan hakkında uygulanan yaptırımların kaldırıldığını açıklanması iki ülke arasındaki gerilimin sona erdiğini gösteren gelişme olarak algılandı. Bugün gün içinde enflasyon rakamları takip ediliyor olacak, sözlerini söyledi.

    Dolar ne kadar? ABD doları, 5 Kasım 2018 tarihinde serbest piyasada 5,44 liradan satılıyor. Euro, 6,20 TL'den işlem görürken, İngiliz Sterlini, 7,08 Türk Lirasından satılıyor. İsviçre Frangı, 5,42 TL, Kanada Doları, 4,16 liradan satılıyor.

    Dolar kuru üzerinden uzmanların bugünkü yorumları: Teknik anlamda paritede aşağı yönlü hareketlerde 5.25 ve 5.20 seviyeleri destek olarak takip edilebilir. Olası yukarı yönlü hareketlerde 5.50 ve 5.55 seviyeleri direnç olarak takip edilebilir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın fiyatları 5 Kasım 2018

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow