hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ekonomiye yön verenler UNICERA 2016'da

    Ekonomiye yön verenler UNICERA 2016da
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda buluştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Seramik, banyo ve mutfak sektöründe Avrupa’nın en büyük 2. fuarı olan UNICERA, Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği TİMDER ve Türkiye Seramik Federasyonu TSF’nin katkılarıyla TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde bugün 28. kez kapılarını ziyaretçilerine açtı. 27 Şubat’a kadar sürecek fuarın açılışında TİMDER Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Eşer, İstanbul Milletvekili Erol Kaya ve TÜYAP Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ünal gibi önemli isimler yer aldı. 

    Türkiye ekonomisinin başında gelen inşaat sektörünün dinamosu TİMDER!

    Yapı sektörünü tek çatı altında toplayan TİMDER, her yıl istikrarlı şekilde büyüyerek Türkiye ekonomisinin gelişmesinde önemli bir rol oynayan sektörün dev markalarını bu yıl 28.si düzenlenen UNICERA Uluslararası Seramik, Banyo ve Mutfak Fuarı’nda bir araya getirdi.

    Açılış konuşmasında 2016’ya dair görüşlerini paylaşan TİMDER Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Eşer, “Dünya inşaat sektörü analizi ve yakın bölgesel ülkelerdeki siyasi ortam, inşaat sektörünün yakın gelecekte hızlı bir gelişmeye sahne olacağını gösteriyor” dedi.

    Ayrıca, 2016 yılında Türkiye ekonomisinin %3,5 büyüme gerçekleştireceğini de öngören Eşer, bu oranın inşaat sektöründeyse %2,5 seviyelerinde olmasını beklediklerini söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    UNICERA 2016’ya çok güzel bir açılışla başladıklarını belirten Aydın Eşer, “UNICERA uzun yıllardır düzenlenen ve sektörümüz için büyük önem arz eden bir fuar. Ekonomiye yön veren inşaat sektörünün en büyük markaları bu fuarda buluşarak büyük iş birlikteliklerine imza atıyorlar. Bu iş birliktelikleri hem sektörümüzün hem de Türkiye ekonomisinin gelişmesi için çok önemli. Katılımcı firmalarla görüştüğüm kadarıyla daha ilk günden fuardan çok memnun kalmışlar. UNICERA 2016’nın sektörümüz için şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow