hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak 2021? Kurban Bayramı ikramiyesi ve emekli maaşı ödeme tarihi!

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    Milyonlarca emeklinin gözü 2021 Kurban Bayramı öncesinde hesaplara yatacak olan bayram ikramiyelerine çevrildi. Peki, emekli bayram ikramiyeleri SSK ve Bağ-Kur'lular için ne zaman yatacak 2021, tarih belli oldu mu? İşte emekli bayram ikramiyelerinin yatacağı tarih..

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kurban Bayramı öncesi emeklilere ödenecek olan 1.100 TL ikramiye tutarının ne zaman hesaplara yatacağı merak ediliyordu. Her sene dini bayramlardan hemen önce vatandaşlara verilen bu ücret büyük bir nakdi destek sağlarken "2021 Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak, ne kadar, kaç TL?" soruları yanıt aramaya başladı. Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Erdoğan ikramiyelerin bayram öncesinde yapılacağını duyurmuştu. Bayram ikramiyeleriyle ilgili olarak son dakika açıklamaya göre emeklilerin Kurban Bayramı ikramiyeleri ve aylıklarının ödeneceği tarih belli oldu. 

    KURBAN BAYRAMI İKRAMİYELERİ NE ZAMAN YATACAK?

    Kurban Bayramı arefesi 19 Temmuz Pazartesi. Bayramın birinci günü 20 Temmuz Salı günü idrak edilecek. 21-22-23 Temmuz Kurban bayramı tarihleri. Bayram Cuma günü sona erecek. 

    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, emeklilerin Kurban Bayramı ikramiyelerine ilişkin yazılı açıklama yaptı. Yaklaşık 12 milyon emeklinin Kurban Bayramı ikramiyelerinin 13-16 Temmuz'da ödeneceğini bildiren Bilgin, emekli ve hak sahiplerinin ikramiyeleri ile zamlı emekli aylıklarının SSK emeklileri için 13 ve 14 Temmuz'da; Bağ-Kur emeklileri için de 16 Temmuz'da hesaplara yatırılacağını belirtti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow