hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Emekli bayram ikramiyesi kaç lira oldu 2021? Emekli Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak?

    Emekli bayram ikramiyesi kaç lira oldu 2021 Emekli Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak
    expand

    Ramazan Bayramı’nda emekli ikramiyesi alacak olan binlerce emekli ikramiye ödemesi için gün sayıyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan Kabine Toplantısı ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan emekli ikramiyesi ile ilgili açıklamada bulundu. Peki, Emekli Bayram ikramiyesi ne kadar? Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte 2021 yılı Ramazan bayramı ikramiye ödemelerine dair detaylar..

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Emekli vatandaşlar 2021 yılı emekli ikramiyelerine dair detayları araştırıyor. Bu yıl Ramazan Bayramı 13 Mayıs 2021 Perşembe günü başlıyor ve 15 Mayıs 2021 Cumartesi günü sona eriyor. Her bayramda olduğu gibi bu bayramda da emekli ikramiyesi verilecek. Peki, Emekli Bayram ikramiyesi ne kadar? Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak?

    2021 EMEKLİ İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATAR?

    Yaklaşık 3 yıl önce emeklilere bayramlarda biner lira ikramiye ödeme sözü verdiklerini ve bu uygulamayı hemen başlattıklarını hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, enflasyon oranında artış yapılan bayram ikramiyelerinin ramazandaki ilk ödemesini mayıs başında Kurban Bayramı ödemesini de temmuz ortasına doğru gerçekleştireceklerini anlattı.

    2021 EMEKLİ İKRAMİYESİ NE KADAR?

    Cumhurbaşkanı Erdoğan 11 Nisan’da yaptığı açıklamada 2018 yılından bu yana dini bayramlar öncesinde 1.000 TL olarak verilen emekli ikramiyelerinin bu yıl enflasyon oranında artırılacağını açıklamıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün yaptığı açıklamada “Emekliye bayram ikramiyesini 1100 TL olarak kararname ile geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow