hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Bakan Selçuk tarih verdi!

    Emekli ikramiyesi ne zaman yatacak Bakan Selçuk tarih verdi
    expand

    Emekli ikramiyesi yani 1000 (bin) TL bayram ikramiyesinin ne zaman yatacağı Alile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından açıklandı. Emeklilerin gözü ilki geçtiğimiz yıl verilen bayram ikramiyelerinde… Peki, emekli ikramiyesi ne zaman verilecek? İşte, SGK ve Emekli Sandığı emeklilerinin maaş alacağı tarih…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    “Emekli ikramiyesi ne zaman yatacak?” sorusunun cevabı, emekliler tarafından cevabı en çok arananlar arasında yer alıyor. Hatırlanacağı gibi emeklilere ilk bayram ikramiyesi geçtiğimiz Ramazan ve Kurban Bayramı’nda verilmişti. Bu yıl da tıpkı geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi emeklilere bayramda 1000 bin TL bayram ikramiyesi verilecek. Alile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, SGK ve Emekli Sandığı’ndan emekli olanların ikramiyelerini ne zaman alabileceğini söyledi. Peki, emekli ikramiyesi ne zaman verilecek? İşte merak edilen tarihler…

    RAMAZAN BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

    Ramazan Bayramı emekli ikramiyesinin ne zaman yatacağı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından açıklandı.

    Bakan Selçuk’un açıklamalarına göre;

    SGK emeklilerinin maaşları 31 Mayıs tarihinde ödenmeye başlayacak.

    Emekli Sandığı ödemeleri ise 3 Haziran’da ödenmeye başlanacak. Bankalar arife günü kapalı olduğu için emekli sandığı emeklileri istemeleri halinde bankamatiklerden maaşlarını çekebilecekler.

    Bilindiği üzere Ramazan Bayramı tatili 9 güne çıkarılmış 1 Haziran’dan 9 Haziran’a kadar 9 gün idari izin ilan edilmişti. Bu nedenle kamu bankaları kesinlikle arife günü kapalı olacak. Ancak maaşlar hesaplara yattığı için emekliler ikramiyelerini bankamatikler üzerinden çekebilecekler.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow