hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    28 Ağustos 2019 Çarşamba günü euro ve dolar ne kadar?

    28 Ağustos 2019 Çarşamba günü euro ve dolar ne kadar
    expand

    Güncel döviz kurları 28 Ağustos 2019 Çarşamba günü dolar ve euro gibi para birimlerinin Türk Lirası karşısındaki konumunu gösteriyor. Hafta başında yukarı yönlü ivme yakalayan dolar daha sonra eski seviyesine yakın bir rakama dönmüştü. Peki, dolar bugün ne kadar oldu, euro kaç TL’den işlem görüyor?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dolar kuru piyasalarda hafta ortasının yaşandığı 28 Ağustos 2019 Çarşamba günü önemli bir değişim yaşamadı. İşte Bigpara’dan alınan son verilere göre döviz kurlarında son durum ve yabancı para birimlerinin Türk Lirası karşısındaki konumu…

    DOLAR NE KADAR OLDU?

    Hafta ortasında dolar kuru 5,80 TL seviyelerinde yer alıyor. Altın fiyatları ve bazı bağlantılı ürünleri de etkilemesi nedeniyle doların konumu önem taşıyor. Doların 5,80 TL olduğu aynı dakikalarda euro ise 6,45 TL seviyelerinde yer alıyor.

    Diğer yabancı para birimlerindeki son durum ve piyasalardaki rakamlar ise şöyle;

    • Sterlin 7,10
    • İsviçre Frangı 5,91
    • Japon Yeni 0,05
    • Suudi Arabistan Riyali 1,54
    • Norveç Kronu 0,64

    DOLAR NEDEN YÜKSELDİ?

    Geçtiğimiz günlerde gece saatlerinde birdenbire alevlenen dolar, herkesi telaşlandırdı. 6.33'e doğru çıkan bir dolar/TL grafiğiyle karşı karşıya kaldık. "Dolarda gece ne oldu?" sorusunun yanıtı CNN TÜRK'te Mine Uzun'un sunduğu Parametre programında arandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow