hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Evde bakım maaşı yattı mı, ne zaman? 11 Mayıs 2021 Evde bakım maaşı yatan iller!

    Evde bakım maaşı yattı mı, ne zaman 11 Mayıs 2021 Evde bakım maaşı yatan iller
    expand

    Evde bakım maaşı ne zaman yatacağı bugün gündemde yer alıyor. Her ay belirli gün aralıklarında hesaplara yatırılan engelli evde bakım maaşı,10 Mayıs 2021 günü mesai saatinin başlaması ve bakanlıktan açıklama yapılmasıyla birlikte araştırılmaya başlandı. Peki, evde bakım maaşı yattı mı, ne zaman? İşte 10 Mayıs 2021 evde bakım maaşı yatan illerle ilgili detaylar..

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Engelli evde bakım maaşı yatan iller için sabah saatleri itibariyle pek çok ilde araştırmalar başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “Evde bakım ödemelerini bayram öncesinde hesaplara yatırıyoruz” açıklamasında bulundu. Evde bakım maaşı yatan iller, 10 Mayıs 2021 Cuma günü merakla araştırılmaya devam ediliyor.

    EVDE BAKIM MAAŞI HAKKINDA DETAYLAR

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “Evde bakım ödemelerini bayram öncesinde hesaplara yatırıyoruz” açıklamasında bulundu. Mayıs ayı evde bakım yardımı ödemelerinin Ramazan Bayramı’na denk geldiğini kaydeden Bakan Yanık, bayram öncesi ihtiyaç sahibi aileleri desteklemek amacıyla ödeme tarihinin öne çekildiğini söyledi. Bakan Yanık, “Evde Bakım Yardımı ödemelerini bugün gerçekleştiriyoruz” dedi. Evde bakım yardımından 536 bin engelli vatandaşın faydalanacağını vurgulayan Bakan Yanık, bu kapsamda Mayıs ayında 888,5 milyon TL ödeme yapılacağını söyledi.

    EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER 10 MAYIS 2021

    Evde bakım maaşı yatan iller, günün ilk saatlerinde pek çok vatandaşın araştırdığı konu olmaya başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın E-Devlet kapısında yer alan sayfası üzerinden görüntülenebilen evde bakım maaşı ödeme bilgileri, aynı zamanda Ziraat Bankası üzerinden de SMS ile sorgulanabiliyor. Hafta sonu gibi durumlarda hesaba yatırma sürecinde gecikme yaşanması dolayısıyla vatandaşlar, takip eden ilk günde evde bakım maaşını çekebiliyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    1-Isparta
    2-Ordu
    3- Konya
    4- Sakarya
    5- Samsun
    6- Tokat
    7- Kırıkkale
    8- Düzce
    9- Bolu
    10- Bursa
    11- Kayseri
    12- Adana
    13- Aksaray
    14- Mersin
    15- İstanbul
    16- Aydın
    17- İzmir
    18- Manisa
    19- Niğde
    20- Zonguldak
    21- Antalya
    22- Eskişehir
    23- Uşak
    24- İstanbul
    25- Diyarbakır
    26- Sivas
    27- Bilecik
    28- Denizli
    29- Karabük
    30- Çanakkale
    31- Tekirdağ
    32- Osmaniye
    33- Afyonkarahisar
    34- Şanlıurfa 

    Evde bakım maaşı yattı mı, ne zaman 11 Mayıs 2021 Evde bakım maaşı yatan iller

    SMS İLE EVDE BAKIM AYLIĞI SORGULAMA

    Evde bakım aylığı alanlar sorgulama yapmak için telefonlarının SMS özelliğini de kullanabilir. Ziraat Katılım Bankası aracılığı ile alanlar, cep telefonlarının mesaj bölümüne BAKIYE yazıp, 4747’e SMS atarak bakiye takibi yapabilirler. Mesaj göndermeniz dahilinde 1 SMS ücreti operatörünüz tarafından tahsil edilir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    e-DEVLET EVDE BAKIM MAAŞI SORGULAMA 2021

    Evde Bakım aylığı ödemelerini E Devlet üzerinden sorgulayabilirsiniz. TC kimlik numaranız ile E Devlet şifrenizi kullanarak giriş yaptıktan sonra arama çubuğuna "Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama" yazın ve tıklayın. Açılan sayfada maaş ödemesi ile ilgili detayalar ulaşabilirsiniz. Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama özelliği Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı sekmesinin altında bulunur.

    Emekli maaşları ne zaman yatacak, bayramdan önce yatar mı? İŞTE O TARİH..

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow