hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    EYT çıkacak mı? İşte, Cumhurbaşkanı’ndan son EYT açıklaması

    EYT çıkacak mı İşte, Cumhurbaşkanı’ndan son EYT açıklaması
    expand

    Emeklilikte yaşa takılanlar EYT ile ilgili merak edilenler arasında ilk sıralarda “EYT çıkacak mı?” sorusunun cevabı araştırılıyor. Konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından önemli bir açıklama geldi. Peki, EYT çıkacak mı? İşte, emeklilikte yaşa takılanların cevabını merakla araştırdığı “EYT çıkacak mı?” sorusunun detayı…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    EYT yani emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili son gelişmeler, erken emeklilik hayali kuranlar tarafından merak ediliyor. Konuyla ilgili tüm gelişmeler yakından izleniyor. Peki, EYT çıkacak mı? Konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından önemli bir açıklama geldi. CNN TÜRK canlı yayınında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın EYT açıklaması değerlendirildi. İşte Erdoğan’ın açıklamasının tamamı…

    "EYT KONUSU FAZLA UZUN SÜRMEZ"

    Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) konusu; fazla uzun sürmez, kısa bir süre sonra bu olayın nasıl bir manipülasyon, ülke ekonomisini çökertmeye dönük nasıl bir adım olduğunu herkes kabul edecek ve bunun karşısında durmaya başlayacak. Bunun, ülkemize bir kazanımı yok, kaybettirir.

    DAHA ÖNCE EYT İLE İLGİLİ KİM NELER SÖYLEDİ?

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: İskandinav ülkeleri bu sistemle battı, milletimin zararına olan bu işte asla yokum.

    Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk: Bakanlık olarak bizim elimizde 10 küsur analiz var. Her türlü kombinasyonu denedik. Fakat hiçbirisinin maliyeti sürdürülebilir bir maliyet değil.

    MHP lideri Devlet Bahçeli: Cumhurbaşkanı'nın son konuşmasındaki değerlendirme bizim için de genel kabul gören bir değerlendirmedir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu: EYT'liler hiç meraklanmasınlar, onların sorunlarını çözeceğiz.

    İYİ Parti lideri Meral Akşener: O İskandinav ülkeleri hangileri? Norveç, Danimarka, İsveç. 'Battı' dediği Norveç'te kişi başına milli gelir 77 bin dolar, Danimarka'da 56 bin dolar, İsveç'te 54 bin dolar.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow