hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    G7 zirvesi ne zaman, saat kaçta 2021? G7 toplantısı için geri sayım başladı! G7 zirvesine katılan ülkeler

    G7 zirvesi ne zaman, saat kaçta 2021 G7 toplantısı için geri sayım başladı G7 zirvesine katılan ülkeler
    expand

    Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının neden olduğu küresel ekonomik krizden çıkma stratejilerini tartışmak üzere G7 zirvesi toplanıyor. Dünyanın en büyük ekonomilerinin temsilcilerinin başkanlık edeceği toplantının gündeminde kripto para birimleri olacak. Peki, G7 zirvesi toplantısı ne zaman? 2021 G7 zirvesi nerede yapılacak? G7 zirvesi için geri sayım başladı!

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dünya ekonomisinde söz sahibi 7 büyük ülke başkanının katılımıyla gerçekleşecek olan G7 zirvesinin en önemli konularından birisi ekonomi ve kripto para piyasası olacak. Bir süre önce Merkez Bankaları aracılığıyla kripto para üretimi konusunda ortaya çıkan gündemin de ele alınacağı toplantıda, finans liderlerinin yükselen piyasa borç sorunları ve dijital vergilendirme hususu öne çıkacak.

    2021 G7 zirvesi nerede, ne zaman yapılacak?

    G7 toplantı 12 Şubat 2021'de İngiltere ev sahipliğinde gerçekleşecek. Toplantıya katılacak 7 ülke Almanya, ABD, Birleşik Krallık, Fransa, İtalya, Japonya ve Kanada olacak. G7 zirvesinin saat kaçta yapılacağına dair henüz bir açıklama yapılmadı.

    G7 zirvesi nedir? G7 zirvesine katılan ülkeler

    G7 (Group of Seven), dünyanın ekonomisi en büyük yedi ülkenin arasında bir birliktir. Grup Almanya, ABD, Birleşik Krallık, Fransa, İtalya, Japonya ve Kanada olmak üzere yedi ülkeden oluşmakta olup Avrupa Birliği de G7 içinde temsil edilmektedir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow