hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Son dakika altın fiyatları... Gram altın kaç TL, çeyrek altın ne kadar? 23 Temmuz 2020

    Son dakika altın fiyatları... Gram altın kaç TL, çeyrek altın ne kadar 23 Temmuz 2020
    expand

    Altının gram fiyatı ons altındaki artıştan etkilenmeye devam ediyor. Gram altında bu hafta içerisinde 3 kez rekor tazelenirken 23 Temmuz 2020 Perşembe günü altının gramı 415 TL’yi aştı. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar ve altın fiyatlarında son dakika verileri neler?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gram altın haftanın dördüncü işlem gününde de rekor tazeledi. 415,56 TL seviyelerine yükselerek tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşan altının gramı ons altında yaşanan artıştan etkilenmeyi sürdürüyor.

    Bigpara’dan alınan son dakika altın fiyatları verilerine göre 23 Temmuz 2020 Perşembe günü saat 11:40’ta gram altın 415,56 TL’ye ulaştı. Zirve seviyesinin ardından altının gramı yeniden 413 TL’lere kadar geriledi.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Hafta kapanışına kısa bir süre kala çeyrek altın alış fiyatı 675 TL olarak belirlenirken, satış fiyatı ise 682 TL’den işlem görüyor.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Yüksek miktarda alım ve satım yapanların diğer altın türlerine oranla daha az kaybettirmesi edeniyle tercih ettikleri cumhuriyet altını bugün 2 bin 693 TL’den alınıp 2 bin 715 TL’den satışa sunuluyor.

     DÖVİZ KURLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow