hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gülaylar'ın Efsane Fırsat Günleri'nde Chippin'le avantajı yaşa

    Gülayların Efsane Fırsat Günlerinde Chippinle avantajı yaşa
    expand

    Altın ve pırlantada %70 büyük indirimle 13 Aralık’ta mücevher severler ile buluşuyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    13 Aralık’ta Kozyatağı Carrefour Alışveriş Merkezi’nde kurulacak Fırsat Günleri alanında, 25 bin çeşit altın ve pırlanta ürün %70’e varan indirimle satılmaya başlayacak. Üstelik Koç Topluluğu Şirketleri’nden Tanı’nın geliştirdiği Chippin uygulamasıyla mobil ödeyenler, tüm indirimlere ek %5 indirim ve %3 Chippin daha kazanacak.

    Bugüne dek 200 binden fazla kişiyi pırlantadan altına birçok farklı ürünle buluşturan ve kuyumculuk sektöründe Gülaylar tarafından geleneksel olarak yapılan Fırsat Günleri, 13 Aralık’ta başlayacak ve 31 Aralık’a dek Kozyatağı Carrefour AVM’de mücevher severlere hizmet verecek.

    Yeni yıl hediyesi alacaklar, evlilik hazırlığında olanlar ve yatırım yapmak isteyenler için müthiş fırsat!

    Tektaş pırlantalardan, bilekliklere, kolye ve küpelerden daha birçok çeşit altın ve pırlanta binlerce ihraç fazlası ürün, yüksek indirim oranları ve neredeyse maliyetine fiyatlarla tüketicilerle buluşacak. Yeni yıl hediyesi arayanların, evlilik hazırlığında olan çiftlerin ve uygun fiyatla altın alarak yatırım yapmak isteyenlerin kaçırmaması gereken avantajlarla dolu Fırsat Günleri’nde tüm ürünler garantili ve sertifikalı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    155 bin TL’lik beştaş pırlanta yüzük 81 bin TL!

    Tektaş pırlantalardan, bilekliklere, kolye ve küpelerden daha birçok çeşit altın ve pırlanta binlerce ihraç fazlası ürün, yüksek indirim oranları ve neredeyse maliyetine fiyatlarla tüketicilerle buluşacak. Klasikten moderne, 14 ayardan 22 ayara binlerce ürünün bulunacağı alanda en pahalı ürünün piyasa değeri 155 bin TL. Ancak Fırsat Günleri’nde bu ürün 81 bin TL’ye satılacak.

    223 TL’den başlayan fiyatlarla

    Fırsat Günleri’nde en uygun ürün 223 TL’den başlayacak. Chippin iş birliği kapsamında yapılan kampanyada, Chippin ile mobil ödeyenler tüm indirimlere ek % 5 indirim ve % 3 Chippin daha kazanacak. Kullanıcılar, Chippin’i indirip, üye olduktan sonra tanımlayacakları kredi kartıyla güvenli ve hızlı alışveriş deneyimi yaşayarak, alışveriş tutarının bir kısmı da geri kazanacaklar. Üstelik, alışverişten kazanılan Chippinlerle farklı ürünler satın alabilme imkanı da yakalacaklar. İş birliği dahilinde; piyasa değeri 3.799 TL olan pırlanta bir kolye Chippin’le 1.756 TL’ye; yine piyasa değeri 598 TL olan altın bir kolye 332 TL’ye alınabiliyor.

    Pırlanta Yarımtur Baget Yüzük: Piyasa Fiyatı: 4.799 TL, Fırsat Günleri Fiyatı: 2.865 TL’dir.
    (Chippin’li Fiyatı : 2.722 TL, ayrıca 81 TL’lik de Chippin kazanacak.)
    Pırlanta Tektaş Küpe: Piyasa Fiyatı: 2.103 TL, Fırsat Günleri Fiyatı: 1.262 TL’dir.
    (Chippin’li Fiyatı : 1.198 TL, ayrıca 35 TL’lik de Chippin kazanacak.)
    Altın Göz Kolye: Piyasa Fiyatı: 918 TL, Fırsat Günleri Fiyatı: 689 TL’dir.
    (Chippin’li Fiyatı : 655 TL, ayrıca 19 TL’lik de Chippin kazanacak.)
    Altın Çiçekli Bileklik: Piyasa Fiyatı: 869 TL, Fırsat Günleri Fiyatı: 652 TL’dir.
    (Chippin’li Fiyatı : 619 TL, ayrıca 18 TL’lik de Chippin kazanacak.)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow