hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İBB burs sonuçları sorgulama işlemleri... 2019 İBB bursu açıklandı mı?

    İBB burs sonuçları sorgulama işlemleri... 2019 İBB bursu açıklandı mı
    expand

    İBB burs başvuru sonuçları için ilk açıklama geçtiğimiz günlerde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan gelmişti.  Genç Üniversiteli Eğitim Yardımı kapsamında eğitim desteği almaya hak kazanan asil üyeler bugün açıklanıyor. Peki, İBB burs sonuçları sorgulama işlemi nereden yapılabilecek?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İBB burs sonucu için geri sayım sona eriyor. İlk burslarını aralık ayı içerisinde alacak olan öğrenciler asil listede yerini aldıkları takdirde burs almaya hak kazanacaklar. İşte İstanbul Büyükşehir Belediyesi burs sonuçları ile ilgili detaylar…

    EKREM İMAMOĞLU’NDAN EĞİTİM DESTEĞİ AÇIKLAMASI

    Kurumun internet adresinde yer alan açıklama şöyle, Genç Üniversiteli eğitim desteğimiz için başvurularımız sona erdi. Tüm başvuruların titizlikle inceleneceğine ve adaletli bir biçimde değerlendirileceğine hiç şüpheniz olmasın.

    Eğitim yardımı almaya hak kazanan asil öğrenci listesini 27 Kasım Çarşamba günü ilan edeceğiz ve ilk ödemeleri Aralık ayı içinde yapacağız. Gönül isterdi ki, talebi olan tüm başvuru sahiplerine desteğimizi ulaştırabilelim. Dilerim gelecekte buda mümkün olur. Bizlere güvendiğiniz için teşekkür eder, hepinize başarılar dilerim.

    İBB BURS SONUÇLARI SORGULAMA NEREDE OLACAK?

    Sonuçlar Genç Üniversiteli’nin resmi internet adresi olan “https://gencuniversiteli.ibb.istanbul/” üzerinden ilan edilecek. Sonuçların saat kaçta açıklanacağı ile ilgili resmi bir açıklama gelmese de sorgulama işlemlerinin saat 23:59'a kadar erişime açılması bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İBB BURS SONUCU SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ...

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow