hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İlave tediye nedir, ne zaman yatacak? İlave tediye 2021 ödeme tarihleri hangi gün?

    İlave tediye nedir, ne zaman yatacak İlave tediye 2021 ödeme tarihleri hangi gün
    expand

    İlave tediye alacak olan kamu işçileri sürece ilişkin son gelişmeleri araştırmayı sürdürüyor. İlk ödemelerin tamamlanmasının ardından diğer ödemeler için gözler yeni açıklamalara çevrildi. Peki, ilave tediye 2021 ne zaman yatacak, ödeme tarihleri belli mi? Kamu işçilerine ödenen ilave tediye nedir?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kamu işçilerinin belirli aralıklarla aldıkları ilave tediye ödemeleri için geri sayım başladı. Yeni ödemelerin tarihi geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu. İşte ödemelerin yapılacağı o tarih…

    İLAVE TEDİYE NE ZAMAN YATACAK? İLAVE TEDİYE 2021 ÖDEME TARİHLERİ

    6772 sayılı Sayılı Kanun Kapsamına Giren Kurumlarda Çalışan İşçilere, 2021 Yılında Verilecek İlave Tediyenin Süreleri Resmi Gazete ile duyurulmuştu. Aralık ayıyla birlikte tediye ödemelerinin tarihi bir kez daha gündeme geldi. İlave tediyeler için aralık ayı işaret edilmişti. 6772 sayılı Sayılı Kanun kapsamdaki işçilere bu yılın son ilave tediyesi 17 Aralık’ta yatırılacak.

    İLAVE TEDİYE NEDİR?

    Devlete ait olan şirket ve kurumlar veya belediyelerde çalışan işçi statüsünde çalışan personele verilen ek ödemeye tediye adı veriliyor. Tediye kelime olarak ek ödeme ya da ikramiye anlamı taşıyor.

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow