hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İşsizlik maaşı ve kısa çalışma ödeneği yattı mı? Aralık ayı KÇÖ ne zaman yatacak?

    İşsizlik maaşı ve kısa çalışma ödeneği yattı mı Aralık ayı KÇÖ ne zaman yatacak
    expand

    Kısa çalışma ödeneği ve işsizlik maaşı aralık / ocak ödemeleri için tarih belli oldu. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ödemelerin hangi tarihte yapılacağını yazılı açıklama ile duyurdu. Peki, işsizlik maaşı ve kısa çalışma ödeneği (KÇÖ) ne zaman yatacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kısa çalışma ödeneği ücretleri ve işsizlik maaşı ödemeleri için tarihler netleşti. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ödemelerin gerçekleştirileceği tarihleri duyurdu. İşte o açıklamada yer alan detaylar ve ödemelerin yapılacağı tarihler…

    İŞSİZLİK MAAŞI VE KISA ÇALIŞMA ÖDENEĞİ (KÇÖ) NE ZAMAN YATACAK?

    Aralık ayına ait işsizlik ve kısa çalışma ödeneği ödemelerinin 5 Ocak 2021'de yapılacağını bildiren Bakan Selçuk, ödemelerin banka hesaplarına yatırılacağını, IBAN bilgileri bulunmayan vatandaşlara da PTT üzerinden ödeme yapılacağını kaydetti.

    KISA ÇALIŞMA ÖDENEĞİ SON BAŞVURU TARİHİ UZADI

    Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yazılı açıklamasında, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle zorlayıcı sebep kaynaklı kısa çalışma uygulaması kapsamında başvuruların 1 Aralık 2020 itibarıyla tekrar alınmaya başladığını belirterek, son başvuru tarihinin 31 Ocak 2021'e kadar uzatıldığını anımsattı.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow