hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İşsizlik maaşları ne zaman yatacak? Bakan Selçuk’tan müjdeli haber

    İşsizlik maaşları ne zaman yatacak Bakan Selçuk’tan müjdeli haber
    expand

    “İşsizlik maaşları ne zaman yatacak?” sorusu, cevabını buldu. Bayram öncesi büyük heyecan ve ümitle beklenen açıklama Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’tan geldi. Peki, işsizlik maaşı ne zaman yatacak? İşte, kısa çalışma ödeneği ve işsizlik maaşlarının yatırılacağı tarih…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İşsizlik maaşlarının ne zaman ödeneceği bayram tatili öncesi gündemin önemli başlıkları arasında bulunuyor. Bilindiği üzere işsizlik maaşları her ayın 5’inde PTT üzerinden ödeniyor. Ancak Ramazan Bayramı 4 Haziran’da başlıyor. Ramazan Bayramı tatili ise 1 – 9 haziran arasında 9 gün sürecek.  Bu sürecin mağduriyete yol açmaması için ödeme tarihi bayram tatili öncesine alındı.

    Bu sayede ödemelerin 5 gün gecikmesi önlenmiş oldu. Konuyla ilgili müjdeli haber ise Bakan Zümrüt Selçuk’tan geldi. İşte, işsizlik maaşının ödeneceği tarih…

    İŞSİZİK VE KISA ÇALIŞMA ÖDENEĞİ NE ZAMAN YATACAK?

    İşsizlik maaşı ve kısa çalışma ödeneği Ramazan Bayramı öncesinde ödenecek. Bakan Selçuk ödemelerin PTT üzerinden 31 Mayıs’ta yapılacağını söyledi.

    Bu sayede işsizlik ödeneği ve kısa çalışma ödeneğinden yararlanan vatandaşların ödemelerini bayram öncesi alabileceğini ifade eden Bakan Selçuk, vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını vurguladı. Selçuk ayrıca, vatandaşların T.C. Kimlik Numaralı Nüfus Cüzdanları ile birlikte PTT şubelerine başvurarak ödemelerini alabileceklerini belirtti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow