hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İstanbul, Ankara İzmir iç hat uçuşları ne zaman başlıyor?

    İstanbul, Ankara İzmir iç hat uçuşları ne zaman başlıyor
    expand

    İç hat uçuşları seyahat yasağının kaldırılmasıyla birlikte başlıyor. Bu kapsamda ilk uçuş tarihleri de merak edilip araştırılıyor. Peki, İzmir, Ankara İstanbul iç hat uçuşları ne zaman başlıyor? İşte, Pegasus ve THY’den yapılan iç hat uçuşlarıyla ilgili son dakika açıklaması…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İç hat uçuşları ne zaman başlıyor? Pegasus ve THY Ankara İzmir ve İstanbul iç hat uçuşları ne zaman başlayacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan gelen son dakika açıklaması seyahat yasağının 1 Haziran’da kalkacağı netleşmiş oldu. Süreç içerisinde ise gözler iç hat uçuş seferlerine çevrilmiş durumda…. Peki, Ankara İzmir İstanbul iç hat uçuşları ne zaman başlayacak? Merak edilen detaylar belli oldu. THY ve Pegasus iç hat uçuşlarıyla ilgili kamuoyuyla merak edilen detayları paylaştı.

    ANKARA, İZMİR, İSTANBUL İÇ HAT UÇUŞLARI NE ZAMAN?

    Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu THY, Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Mehmet T. Nane ise Pegasus iç hat uçuşlarıyla ilgili önemli bilgiler paylaştı.

    Buna göre ilk uçuşlar İstanbul Sabiha Gökçen hava limanından karşılıklı olarak Ankara ve İzmir’e 1 Haziran Pazartesi günü başlıyor.

    1, 2 3 Haziran'da devam eden uçuşlara 4 Haziran itibariyle yeni uçuşlarında eklenmesi bekleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow