hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İstanbul'da kahve zirvesi

    İstanbulda kahve zirvesi
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Türkiye'de son yıllarda önemi giderek artan ve gözde bir içecek haline gelen kahve, girişimcilerin de bir hayli ilgisini çekiyor. Bu kapsamda İstanbul'da sektör temsilcilerinin katılımıyla düzenlenecek etkinlikte, kahve işletmeciliği tüm yönleriyle masaya yatırılacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gastrofest tarafından 17 Ocak'ta düzenlenecek olan "Kahve ve Kafe İşletmeciliği" başlıklı toplantıda "Türkiye'de kahve kültürünün oluşumu", "Kahvenin kategorilere ayrılması, kalite ve fiyatlandırma", "Tadım, seçim, saklama, öğütme süreçleri", "Kahvenin dünyada ve Türkiye'de tüketimdeki yeri", "Türkiye'de üçüncü nesil kahvecilik serüveni" ve "Türkiye yeme-içme sektöründe kafelerin yeri ve geleceği" gibi başlıklar ele alınacak.

    2017'de dünyanın en iyi kahve kitabı seçilen "Topraktan Fincana Kahve"nin yazarı Cenk Girginol, Nestle Türkiye İçecekler Genel Müdürü Pınar Öney Bilsel ve Bilgi Üniversitesi Gastronomi Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dilistan Shipman'ın da konuşmacılar arasında bulunduğu etkinlik Levent Kanyon Alışveriş Merkezi'nde saat 09.30-13.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow