hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İşte Forbes'un 'En Zengin 100 Türk' listesindeki en gizemli milyarder

    İşte Forbesun En Zengin 100 Türk listesindeki en gizemli milyarder
    expand

    Forbes dergisinin her yıl yaptığı En Zengin 100 Türk listesi açıklandı. 40 kişilik listede Murat Ülker ilk sırada yer alırken, milyarderler listesindeki en dikkat çekici isim olan Fatma Tuba Yazıcı, geçtiğimiz yıllarda 'Gizemli Milyarderler' başlığıyla derginin kapağına taşınmıştı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türkiye'nin en zengin isimleri açıklandı

    Bu yıl 100. yılını kutlayan Forbes’un her yıl yaptığı "En Zengin 100 Türk" listesinin sonuçları açıklandı. 40 kişilik listede Murat Ülker 4,7 milyar dolarlık servetiyle ilk sırada yer alırken, kamuoyunun pek de tanımadığı sürpriz isimler listeye girdi. Bunlardan en dikkat çekici isim 'Gizemli Milyarder' başlığı ile Forbes'un kapağına taşıdığı Fatma Tuba Yazıcı oldu.

    36 yaşında holdingin başına geçti

    Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre 1 milyar 100 milyon dolarlık serveti ile Türkiye'nin en zengin 100 kişi arasında 35. sırada olan Fatma Tuba Yazıcı- Diler Holding'in patroniçesi. Eşinin ölümüyle 36 yaşında Diler Holding'in başına geçen Fatma Tuba Yazıcı, bir anda milyarlara hükmeder oldu. Başarılı bir iş kadını olan Fatma Tuba Yazıcı, servetini kısa sürede katladı. En zenginler listesine giren Fatma Tuba Yazıcı, Forbes tarafından medyadan uzak durması sebebiyle 'gizemli milyarder' olarak nitelendi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İşte Forbes'un o kapağı;

    İşte Forbesun En Zengin 100 Türk listesindeki en gizemli milyarder

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow