hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kalekim borsa işlem tarihi 2021! Kalekim halka arz sonuçları açıklandı mı?

    Kalekim borsa işlem tarihi 2021 Kalekim halka arz sonuçları açıklandı mı
    expand

    Kale Grubu şirketlerinden Kalekim'in paylarının halka arzı için yaptığı izahname başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı. 6-7 Mayıs 2021 talep toplama tarihlerinin ardından gözler halka arz sonuçları ve borsada işlem görme tarihlerine çevrildi. Peki, Kalekim halka arz sonuçları açıklandı mı? İşte Kalekim halka arz tarihleriyle ilgili detaylar..

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SPK'nın onayıyla beraber 6-7 Mayıs tarihlerinde talep toplama sürecini tamamlayan ve ülkemizde yapı kimyasalları sektöründe faaliyet gösteren kurum, yüzde 30'una denk gelen toplam 34,5 milyon TL nominal bedelli payların halka arzını planlıyordu. Kalekim'den yapılan açıklamaya göre, SPK tarafından izahname onayı alan Kalekim'in, halka arzında talep toplama tarihleri 6-7 Mayıs, fiyat aralığı 13,75-14,75 TL olarak belirlendi.

    KALEKİM NE ZAMAN BORSADA İŞLEM GÖRECEK?

    Kalekim halka arzında borsa işlem tarihi, talep toplama sonrası 18 Mayıs 2021 tarihi olarak planlandı. Kale Holding Mali İşler Direktörü (CFO) Haluk Alperat, Kale Grubu'nun halka açılacak ilk şirketi olan Kalekim'a ilişkin olarak, "Halk arzdan gelecek gelirin yüzde 60-70'lik kısmını yurt içinde ve yüzde 30-40'lık kısmını da yurt dışında şirketi büyütecek yatırımlar için kullanacağız." dedi.

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow