hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Arefe günü Kargolar açık mı? 2019 kargo çalışma takvimi - 3 Haziran

    Arefe günü Kargolar açık mı 2019 kargo çalışma takvimi - 3 Haziran
    expand

    Kargo göndermek isteyenler 2019 yılı Ramazan Bayramı Arefe günü kargoların açık olup olmadığını merak ediyor. Devlet kurumlarında idari izin ilan edildi. Ancak Arefe günün tamamı resmi izin ilan edilmedi. Peki, kargo şirketleri bugünle ilgili ne kadar aldı? Kargolar Arefe günü kapalı mı? İşte cevabı…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    “Kargolar Arefe günü açık mı?” sorusunun yanıtı pazartesi günü bu kurumlarda işlem yapacak kişiler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Kargo şirketlerinden konuyla ilgili farklı açıklamalar bayram tatili öncesinde yapılmıştı. İşte Arefe günü açık ve kapalı olan kargolar…

    AREFE GÜNÜ KARGOLAR AÇIK MI?

    Yurtiçi Kargo açıklaması: 3-8 Haziran tarihlerinde tüm şube ve acentalarımız kapalı olup, 10 Haziran Pazartesi günü standart işleyiş devam edecek. Bayram süresince ise çağrı merkezi 10.00-18.00 saatleri arasında hizmet verecek.

    Aras Kargo: 3-6 Haziran 2019 tarihleri arasında hizmet verilmemektedir.

    MNG Kargo: Şube ve acenteler 3-7 Haziran arasında kapalı olacak.

    Sürat Kargo: Ramazan Bayramı dolayısıyla Sürat Kargo acentaları 3 Haziran Pazartesi günü saat 13.00'e kadar, 7 Haziran Cuma günü haricinde kapalı olacak.

    TNT Kargo: Bayram boyunca sadece 4 ve 5 Haziran günleri hizmet vermeyecek.

    PTT Kargo: 4-5-6-7-8 Haziran tarihlerinde dağıtım hizmeti gerçekleşmeyecek.

    DHL Kargo: 3 Haziran Pazartesi günü Arefe günü olması dolayısıyla yarım gün hizmet verilecek. 7 Haziran Cuma günü ise tüm gün hizmet verilecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow