hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kargolar bugün açık mı? 28 Ekim Pazartesi günü kargolar çalışıyor mu?

    Kargolar bugün açık mı 28 Ekim Pazartesi günü kargolar çalışıyor mu
    expand

    Kargolar bugün açık mı? Bugün özel kargo şirketlerinden kargo göndermek veya kargo teslim almak isteyenler, “Kargolar bugün açık mı?” sorusunun cevabını araştırıyor. Peki, bugün kargo şirketleri açık mı? İşte, 28 Ekim Pazartesi günü kargo şirketlerinin çalışma durumuyla ilgili detaylar…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yarın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı… Bilindiği üzere 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi tatil. Devlet kurumları yarın resmi tatil nedeniyle kapalı olacak. Peki, kargo şirketleri bugün açık mı? Kargo göndermek veya kargo teslim almak isteyenler bugün hangi şirketlerin açık olup olmadığı merak ediliyor. İşte merak edilen sorularım detayları…

    YURTİÇİ KARGO BUGÜN AÇIK MI?

    Yurtiçi Kargo tarafından bugün ve yarın ki çalışma saatleriyle ilgili özel bir duyuru yapılmadı. Geçmiş milli bayramlarda Yurtiçi Kargo’nun kapalı olduğu düşünüldüğünde yarın da kapalı olacağı tahmin ediliyor. Öte yandan bugün ise akşama kadar Yurtiçi Kargo’nun açık olacak.

    MNG KARGO 28 EKİM’DE AÇIK MI?

    MNG Kargo yönetiminden henüz Cumhuriyet Bayramı’yla ilgili bir açıklama yapılmadı. MNG Kargo bugün akşama kadar açık… Ancak yarın resmi tatil… Diğer resmi tatillerde olduğu gibi bu 29 Ekim’de MNG Kargo’nun kapalı olacağı tahmin ediliyor.

    SÜRAT KARGO BUGÜN ÇALIŞIYOR MU?

    Sürat Kargo’dan bugün açık olunup olunmayacağı yönünde herhangi bir açıklama yapılmadı. Dolayısıyla Sürat Kargo bugün akşama kadar olacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    UPS KARGO BUGÜN KAPALI

    UPS Kargo’dan yapılan açıklamaya göre bugün ve yarın UPS Kargo bugün kapalı olacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow