hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kargolar cumartesi günü açık mı? İşte kargo çalışma gün ve saatleri

    Kargolar cumartesi günü açık mı İşte kargo çalışma gün ve saatleri
    expand

    Cumartesi günü kargo göndermek veya teslim almak isteyen vatandaşlar bugün kargo şirketlerinin açık olup olmadığını merak ediyor. Hemen belirtelim ki bazı kargo şirketleri cumartesi günü hizmet veriyor. Peki, hangi kargo şirketi hangi gün çalışıyor. İşte, bugün yani Cumartesi günü açık olan kargo şirketleri...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kargo şirketleri bilindiği üzere birbirinden farklı mesai gün ve saatlerine sahip. Bu fark özellikle hafta sonu olduğunda daha büyük bir önem taşıyor. Özellikle, Cumartesi günü hangi kargo şirketlerinin açık olduğu en çok araştırılanlar arasında yer alıyor. Peki, bugün yani Cumartesi günü açık olan kargo şirketleri hangileri? İşte cevabı…

    Kargo şirketleri özel şirketler oldukları için her birinin kendisine göre mesai saatleri bulunmaktadır. Peki, hangi kargo şirketi Cumartesi günü saat kaça kadar açık? İşte detaylar…

    YURTİÇİ KARGO: Cumartesi günleri 09.00-13.00 saatleri arasında standart işleyiş devam etmekte olup, 13.00-16.00 saatleri arasında müşterilerin gönderilerinin kabulü ve teslimi sadece şubelerinde yapılmaktadır. Hafta sonu cumartesi günleri 09.00’dan 16.00’a kadar hizmet vermeye devam eden kargo, Pazar günleri hizmet vermemektedir.

    PTT KARGO: PTT Kargo genel müdürlükleri hafta sonu sadece Cumartesi günü de hizmet vermektedir. Genel itibariyle bu müdürlüklerin çalışma saati 09:00 ile 19:30 arasıdır ve öğle tatili bulunmaz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MNG KARGO: Hafta sonu cumartesi günleri 08.30’dan 14.00’a kadar hizmet vermeye devam eden kargo, Pazar günleri hizmet vermemektedir.

    ARAS KARGO: Hafta sonu cumartesi günleri 08.30’dan 13.00’a kadar hizmet vermeye devam eden kargo, Pazar günleri hizmet vermemektedir.

    SÜRAT KARGO: Hafta sonu cumartesi günleri 09.00’dan 14.30’a kadar hizmet vermeye devam eden kargo, Pazar günleri hizmet vermemektedir.

    UPS KARGO: Hafta sonu cumartesi günleri 09.00’dan 15.00’a kadar hizmet vermeye devam eden kargo, Pazar günleri hizmet vermemektedir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow