hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kısa çalışma ödeneği yattı mı? KÇÖ ödemeleri ve işsizlik maaşı ödemeleri başladı mı?

    Kısa çalışma ödeneği yattı mı KÇÖ ödemeleri ve işsizlik maaşı ödemeleri başladı mı
    expand

    Kısa çalışma ödeneği ve işsizlik maaşı şubat ayı ödemeleri ile ilgili açıklama geçtiğimiz gün Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından yapıldı. Bakan Selçuk ödeme tarihleri ile ilgili detayları paylaştı. Peki,  kısa çalışma ödeneği (KÇÖ) yattı mı? Şubat ayı işsizlik maaşı ödemeleri başladı mı? Tüm detaylar haberimizde..

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Koronavirüs ekonomik tedbirleri kapsamında bir süredir kısa çalışmada olan iş yerlerinde belirtilen çalışanlara aylık olarak KÇÖ ödemesi yapılıyor. Ödeme tarihleri her ay Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından açıklandı Şubat ayına ilişkin kısa çalışma ve işsizlik ödeneği ödemelerinin tarihi de belli oldu.

    KISA ÇALIŞMA ÖDENEĞİ (KÇÖ) NE ZAMAN YATACAK?

    Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, şubat ayına ilişkin kısa çalışma ve işsizlik ödeneği ödemelerinin 5 Mart'ta hesaplara yatırılacağını duyurdu.

    ŞUBAT AYI İŞSİZLİK MAAŞI NE ZAMAN YATACAK?

    Bakan Selçuk, yaptığı yazılı açıklamada, "Şubat ayına ilişkin kısa çalışma ve işsizlik ödeneği ödemelerini 5 Mart 2021 tarihinde hesaplara yatıracağız. IBAN bilgileri bulunmayan vatandaşlara da PTT üzerinden ödeme yapılacak" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow