hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    KOSGEB kredi başvuru ekranı e-Devlet! KOSGEB kredi başvurusunda son gün ne zaman?

    KOSGEB kredi başvuru ekranı e-Devlet KOSGEB kredi başvurusunda son gün ne zaman
    expand

    KOSGEB kredi başvurusu kabul edilen küçük işletmeler aylık 25 bin lira olmak üzere toplam 75 bin lira destekten yararlanacak. Covid salgını sebebiyle gelir kaybına uğramış veya nakit akışı bozulmuş ama istihdamını koruyan imalat sektörlerinde faaliyet gösteren mikro ve küçük ölçekli işletmeler destekten yararlanabilecek. KOSGEB kredi başvurusunda son gün ne zaman? KOSGEB kredi başvuru ekranı e-Devlet ile ilgili detaylar..

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KOSGEB kredi başvurusu nasıl yapılır, sorusu gündemde yer almaya devam ediyor. E-devlet şifresi ile giriş yapıp başvurularını yapabilecek olan işletmeler değerlendirmeler yapılarak başvuru sonuçlarını öğrenecekler.10 kişiden az çalışanı olan mikro işletmelerimiz aylık 10 Bin lira olmak üzere 3 ayda toplam 30 bin lira, 10 ile 49 arası çalışan sayısı olan küçük işletmeler aylık 25 bin lira olmak üzere toplam 75 bin lira destek alacaklar. İşte son başvuru tarihine dair detaylar..

    KOSGEB KREDİ BAŞVURUSUNDA SON GÜN

    KOSGEB kredi başvurularında birinci dönem başvuru süreçleri tamamlanan Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programının 2. faz başvuruları 9 Temmuz 2021 tarihinde sona eriyor. 

    KOSGEB KREDİ BAŞVURU EKRANI E-DEVLET

    KOSGEB KREDİ BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

    Başvuru kriterlerini karşılayan mikro ve küçük işletmeler www.kosgeb.gov.tr adresindeki 'E-Hizmetler' menüsünden 'Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı Başvurusu' alt menüsünü seçerek online başvuru yapabilecektir. KOSGEB veri tabanına kayıtlı olmayan veya KOBİ Bilgi Beyannamesi güncel olmayan işletmeler, önce kayıt ve güncelleme işlemini yapmalıdır. Ödemeler 3 taksitte yapılacaktır. Her ödeme öncesinde, resmi kayıtlardan işletmenin aktif olduğu ve istihdamını 2020 Mart ayındaki seviyede muhafaza ediyor olduğu kontrol edilecektir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow