hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Milli Piyango 19 Mayıs çekiliş sonuçları ve MPİ bilet sorgulama için gözler Milli Piyango Online'da

    Milli Piyango 19 Mayıs çekiliş sonuçları ve MPİ bilet sorgulama için gözler Milli Piyango Onlineda
    expand

    Milli Piyango 19 Mayıs özel çekilişi bugün gerçekleştirilecek. Büyük ikramiye tutarının 20 milyon TL olduğu çekilişte bilet sorgulama işlemleri “millipiyangoonline.com” adresinde olacak. Peki, Milli Piyango sonuçları ne zaman açıklanacak, MPİ bilet sorgulama saat kaçta başlayacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    19 Mayıs 2021 Milli Piyango çekiliş sonuçları için gözler bugün Milli Piyango TV canlı yayınında olacak. Talihli adayları ve dileyen herkes Milli Piyango TV üzerinden çekilişi takip edebilecekler. Noter huzurunda gerçekleştirilecek çekiliş sonrası bilet sorgulama ise millipiyangoonline.com adresinde yer alacak.

    MİLLİ PİYANGO 19 MAYIS SONUÇLARI VE BİLET SORGULAMA NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

    20 milyon TL’lik büyük ikramiyesi olan şans oyununda çekiliş saat 15:30’da başlayacak. Yaklaşık 3 saat devam edecek çekilişin tamamlanmasıyla birlikte de 18:00’den sonra bilet sorgulama için gözler millipiyangoonline.com adresinde olacak.

    Çeyrek biletin 20 TL, yarım biletin 40 TL ve tam biletin 80 TL olduğu çekilişte 20 milyonluk büyük ikramiyenin yanı sıra 1 adet 2 milyon TL ve 10 adet 200 bin TL’lik ikramiyeler de olacak.

    SONUÇ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ...

    Tam bilet sahipleri ikramiyenin tamamını, yarım bilet sahipleri ikramiyenin yarısı ve çeyrek bilet sahipleri ikramiyenin dörtte birini alabilecekler.

    Amorti sayılarını doğru tahmin edenler ise en kötü ihtimalle bilete ödedikleri ücreti geri alacaklar.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow