hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Milli Piyango 19 Ocak 2021 sonuçları ve bilet sorgulama Milli Piyango Online sitesinde

    Milli Piyango 19 Ocak 2021 sonuçları ve bilet sorgulama Milli Piyango Online sitesinde
    expand

    19 Ocak 2021 Milli Piyango sonuçları ile bilet sorgulama işlemleri Milli Piyango Online üzerinden yapılabilecek. 6 milyon liralık büyük ikramiyenin olduğu Milli Piyango’da çeşitli ikramiye tutarları dağıtılacak. Peki, Milli Piyango 19 Ocak 2021 sonuçları ne zaman, saat kaçta Milli Piyango Online adresinde olacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şans oyunu meraklılarının heyecanla beklediği Milli Piyango 19 Ocak 2021 çekilişi bugün gerçekleştirilecek. Büyük ikramiye tutarının 6 milyon TL olarak belirlendiği çekilişte talihliler şanslı rakamları canlı yayında Milli Piyango TV üzerinden öğrenebilecek. Çekilişin tamamlanmasının hemen ardından da bilet sorgulama işlemleri yapılabilecek.

    MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI 19 OCAK 2021 MİLLİ PİYANGO ONLİNE

    Bugün saat 15:30’da başlayacak olan çekilişte sırasıyla talihli numaralar belirlenecek. Çekiliş gün boyu Milli Piyango TV üzerinden takip edilebilecek. 3 saate yakın sürmesi beklenen çekilişin ardından saat 18:30 civarında da bilet sorgulama işlemlerinin başlaması bekleniyor.

    BİLET SORGULAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ...

    MİLLİ PİYANGO TV CANLI İZLE

    Çekilişte 6 milyon TL’lik büyük ikramiyenin yanı sıra 600 bin TL, 50 bin TL ve 10 bin TL gibi ikramiyeler de dağıtılacak. Talihli numaralara sahip olan kişiler tam bilet sahibi olmaları halinde ikramiyenin tamamını, yarım bilet sahibi olmaları halinde ikramiyenin yarısını ve çeyrek bilet sahibi olmaları halinde ikramiyenin dörtte birini alabilecekler. Öte yandan çekilişte Milli Piyango görevlileri ve noter yetkilileri de hazır bulunacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow