hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Milli Piyango 2020 yılbaşı özel çekilişi ne zaman, saat kaçta?

    Milli Piyango 2020 yılbaşı özel çekilişi ne zaman, saat kaçta
    expand

    Yılbaşı özel çekilişi 2020 yılına milyoner olma hayaliyle girecek binlerce şans oyunu tutkununu canlı yayına kilitleyecek. Büyük ikramiyenin tam 80 milyon TL olduğu MPİ yılbaşı çekilişi 31 Aralık’ta gerçekleşecek. Peki, Milli Piyango çekilişi saat kaçta, büyük ikramiye ne zaman belli olacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Milli Piyango yılbaşı çekilişi için geri sayım yarın sona erecek. Binlerce ikramiyenin dağıtılacağı çekiliş sonrasında Türkiye’nin yeni milyonerleri ortaya çıkacak. İşte Milli Piyango 2020 yılbaşı çekilişi ile ilgili bilinmesi gereken tüm detaylar…

    MİLLİ PİYANGO BİLET FİYATLARI NE KADAR?

    Yılbaşı özel çekilişi için çeyrek bilet satış fiyatı 20 TL, yarım bilet satış fiyatı 40 TL, tam bilet satış fiyatı ise 80 TL olarak belirlendi. Dolayısıyla büyük ikramiyenin çeyrek bilete isabet etmesi halinde talihli 20 milyon TL’nin yarım bilete isabet etmesi halinde 40 milyon TL’nin tam bilete isabet etmesi halinde ise 80 milyon TL’nin sahibi olacak.

    MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÇEKİLİŞİ SAAT KAÇTA?

    Milli Piyango bilet sorgulama özelliği ile biletine isabet eden ikramiye tutarını kolaylıkla sorgulayabilecek olan talihli adayları 20.00-21.00 saatlerinde arasında büyük ikramiyenin isabet ettiği bilet numarasını öğrenebilecek. Çekilişin ise saat 15:00’te başlayıp 21:00’de tamamlanması bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SONUÇ SORGULAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ...

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow