hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Milli Piyango 21 Haziran sonuçları ve bilet sorgulama çekiliş sonrası "millipiyangoonline.com" adresinde

    Milli Piyango 21 Haziran sonuçları ve bilet sorgulama çekiliş sonrası millipiyangoonline.com adresinde
    expand

    21 Haziran Milli Piyango sonuçları canlı yayın ile Milli Piyango TV’de olacak. Çekiliş sonrası Milli Piyango bilet sorgulama yapmak isteyen kişiler “millipiyangoonline.com” adresinden sorgulama yapabilecekler. Peki, MPİ 21 Haziran 2021 sonuçları ve bilet sorgulama ne zaman, saat kaçta olacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Normal şartlarda her ayın 9, 19 ve 29’unda gerçekleştirilen Milli Piyango çekilişleri haziran ayı özel çekilişi nedeniyle 21 Haziran’da yapılacak. Bu gerçekleştirilecek olan özel çekilişte büyük ikramiye tam 20 milyon TL olacak. 20 milyon liralık büyük ikramiyenin yanı sıra 1 adet 2 milyon TL’lik ve 10 adet 200 bin TL’lik önemli ikramiyeler de bulunuyor.

    Toplam dağıtılacak ikramiye tutarının 87 milyon 300 bin lira olarak belirlendiği çekilişte çeyrek bilet 20, yarım bilet 40 ve tam bilet 80 TL’den satışa sunulacak.

    21 HAZİRAN MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI VE BİLET SORGULAMA NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    Şans oyunu tutkunları çekilişi saat 15:00’ten itibaren Milli Piyango TV Youtube hesabı üzerinden canlı izleyebilecekler.

    Yaklaşık 3 saat devam edecek çekiliş sonrasında bilet sorgulama işlemleri “millipiyangoonline.com” adresinde olacak. Şans oyununa katılmak isteyen kişiler Milli Piyango mobil uygulaması, bayiler ve “millipiyangoonline.com” adresinden üyelik oluşturarak bilet satın alabilirler. Büyük ikramiyenin çeyrek bilete isabet etmesi durumunda 5 milyon TL, yarım bilete isabet etmesi durumunda 10 milyon TL ve tam bilete isabet etmesi durumunda 20 milyon TL talihli kişi ya da kişilerin olacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SONUÇ SORGULAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ...

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow