hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Milli Piyango 29 Mart 2021 sonuçları ne zaman? MPİ bilet sorgulama Milli Piyango Online adresinde

    Milli Piyango 29 Mart 2021 sonuçları ne zaman MPİ bilet sorgulama Milli Piyango Online adresinde
    expand

    29 Mart 2021 Milli Piyango sonuçları ve MPİ bilet sorgulama işlemleri “millipiyangoonline.com” adresinde olacak. Talihli adaylar Milli Piyango bilet sorgulama işlemlerini çekiliş sonrasında gerçekleştirebilecek. Peki, MP 29 Mart 2021 sonuçları ve bilet sorgulama ne zaman, saat kaçta olacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Milli Piyango 29 Mart 2021 sonuçları için geri sayım başladı. 4 milyon TL’lik büyük ikramiyenin olduğu çekilişte çeyrek bilet 10, yarım bilet 20, tam bilet ise 40 TL’den satışa sunulmuştu. 4 milyon TL’lik büyük ikramiyenin yanı sıra 1 adet 100 bin ve 2 adet 20 bin TL’lik ikramiyelerin de bulunduğu çekilişte toplamda dağıtılacak ikramiye tutarı 12 milyon 970 bin TL olacak. Ayrıca çekilişte 50 adet teselli ikramiyesi yer alacak.

    20 MART 2021 MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI VE BİLET SORGULAMA NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    Şans oyunu meraklılarının heyecanla bekledikleri Milli Piyango 29 Mart 2021 çekilişi sat 15:30’da başlayacak. Bu saatten itibaren bilet satışı gerçekleştirilemeyecek.

    Yaklaşık 3 saat devam edecek olan çekilişin tamamlanmasının ardından da akşam saatlerinde bilet sorgulama işlemleri yapılabilecek.

    Çekilişi canlı olarak izlemek isteyenler Milli Piyango TV üzerinden çekilişi takip edebilecekler. Öte yandan bilet sorgulama işlemleri ise “millipiyangoonline.com” adresinde olacak.

    SONUÇ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ...

    Amorti numaraları isabet eden kişiler en kötü ihtimalle bilet ücretlerini geri alacaklar.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow