hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Milli Piyango 9 Mart 2020 sonuçları ve bilet sorgulama mpi.gov.tr’de olacak

    Milli Piyango 9 Mart 2020 sonuçları ve bilet sorgulama mpi.gov.tr’de olacak
    expand

    Milli Piyango sonuçları 9 Mart 2020 tarihinde gerçekleştirilecek çekiliş sonrası mpi.gov.tr adresinden öğrenilebilecek. 3 milyon TL’lik büyük ikramiyenin sahibiyle buluşacağı çekilişte tam bilet 30, yarım bilet 15, çeyrek bilet ise 7,5 TL’den satışa sunuldu. Peki, Milli Piyango bilet sorgulama işlemleri saat kaçta yapılabilecek?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Milli Piyango çekiliş sonuçları MPİ tarafından 9 Mart 2020 tarihli çekilişle belirlenecek. 3 milyon TL’lik büyük ikramiyenin yanı sıra 1 adet 100 bin ve 20 adet 10 bin TL’lik ikramiyelerin de olacağı çekilişte teselli ikramiyeleri de dağıtılacak.

    Tam biletin 30, yarım biletin 15 ve çeyrek biletin 7,5 TL’den satışa sunulduğu çekilişte büyük ikramiyeyi kazanan talihli eğer tam bilet sahibi ise 3 milyon TL’nin yarım bilet sahibiyse 1,5 milyon TL’nin eğer çeyrek bilet sahibiyse 750 bin TL’nin sahibi olacak.

    MİLLİ PİYANGO SONUÇ SORGULAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ…

    AMORTİ NEDİR?

    MPİ çekilişlerinde verilen en düşük ikramiye tutarı alan bilinen amorti biletin son rakamına isabet eden ikramiye tutarıdır. Her çekilişte 0 ile 4 arasından ve 5 ile 9 arasından iki adet amorti rakamı belirlenir. Biletlerinin son numarasında bu iki rakama sahip olanlara amorti ödemesi yapılır.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow