hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Milli Piyango büyük ikramiye çekilişi hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

    Milli Piyango büyük ikramiye çekilişi hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta
    expand

    100 milyon TL’lik büyük ikramiye çekilişi için geri sayım 31 Aralık’ta sona erecek. Büyük ikramiye çekilişini canlı yayında takip etmek isteyen şans oyunu tutkunları ikramiyelerle ilgili detayları araştırmayı sürdürüyor. Peki, Milli Piyango çekilişi hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta izlenecek?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Milli Piyango 2021 yılbaşı özel çekilişi 31 Aralık’ta gerçekleştirilecek. MPİ yetkililerinin ve noterin huzurunda gerçekleştirilecek olan çekilişte 100 milyon liralık büyük ikramiyenin sahibi aranacak. Çekilişte büyük ikramiye satılan bilete çıkana kadar çekiliş devam edecek.

    MİLLİ PİYANGO 2021 YILBAŞI ÇEKİLİŞİ HANGİ KANALDA?

    31 Aralık 2020 günü gerçekleştirilecek olan 2021 yılbaşı özel çekilişi gün boyu Milli Piyango TV’den canlı olarak takip edilebilecek. Büyük ikramiye çekilişi ise Kanal D ekranlarından da canlı izlenebilecek.

    Saat 23:00 itibariyle büyük ikramiye ve amorti çekilişleri gerçekleştirilecek. 23:00’ten itibaren Kanal D ekranlarında büyük ikramiye heyecanı yaşanacak. Çekiliş büyük ikramiye satılan bilete çıkana kadar devam edecek.

    Dileyen tüm şans oyunu tutkunları gün boyu Milli Piyango TV üzerinden tüm rakamları izleyebilecek. Öte yandan bilet sorgulama işlemleri hem cnnturk.com üzerinden hem de “millipiyangoonline.com” üzerinden yapılabilecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow