hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Milli Piyango yılbaşı çekilişi saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenecek?

    Milli Piyango yılbaşı çekilişi saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenecek
    expand

    Milli Piyango çekilişleri 2020 yılında da canlı izlenebilecek. MPİ tarafından gerçekleştirilen çekilişler halka açık olarak yapılacak. Peki, Milli Piyango yılbaşı çekilişi saat kaçta, hangi kanalda?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Milli Piyango 2020 yılbaşı özel çekilişi saati ile ilgili detayları kurum geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. İşte MPİ yılbaşı çekilişi ile ilgili bilinmesi gereken tüm detaylar…

    YILBAŞI ÇEKİLİŞİ SAAT KAÇTA?

    Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilen çekiliş 31 Aralık 2019 Salı günü saat 15:00’te başlayacak. Amorti ve büyük ikramiye çekilişi ise saat 20:00 ile 21:00 arasında yapılacak. Dolayısıyla çekiliş saat 21:00’de tamamlanmış olacak.

    MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞİ HANGİ KANALDA?

    Çekilişler kurumun resmi internet adresi olan “mpi.gov.tr” üzerinden canlı olarak takip edilebilecek. Tüm işlemler sona erdiğinde ise bilet sorgulama özelliği Milli Piyango İdaresi’nin yanı sıra cnnturk.com’da da olacak.

    MPİ ÇEKİLİŞİ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

    MİLLİ PİYANGO BİLET SORGULAMA NASIL YAPILIR?

    Cnnturk.com’da yer alan “milli-piyango-sonuclari” sayfasında karşınıza çıkan boşluğa bilet numarası yazarak biletinizi sorgulayabilirsiniz. Öte yandan çekilişle ilgili detaylar, ikramiye bilgileri ve diğer bilgiler de yine gün boyu CNN TÜRK’te olacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MİLLİ PİYANGO SONUÇ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ…

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow