hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi bilet fiyatları ne kadar?

    Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi bilet fiyatları ne kadar
    expand

    Milli Piyango yılbaşı çekilişi için biletler geçtiğimiz günlerde satışa sunulmuş ve hem bilet fiyatları hem de büyük ikramiye tutarı açıklanmıştı. 31 Aralık akşamı gerçekleştirilecek olan çekilişte 80 milyon TL sahibini bulacak. Peki, Milli Piyango bilet fiyatları ne kadar, çeyrek, yarım ve tam bilet kaç TL?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi ile ilgili tüm detaylar belli oldu. Dağıtılacak ikramiye tutarları, bilet fiyatları ve çekilişle ilgili bilgiler MPİ tarafından açıklandı. İşte çekilişle ilgili bilinmesi gerekenler…

    MİLLİ PİYANGO 2020 BİLETLERİ NE KADAR?

    2020 yılı yılbaşı özel çekilişi için satışa sunulan çeyrek biletler 20 TL’den, yarım biletler 40 TL’den tam biletler de 80 TL’den satılacak. Büyük ikramiyenin çeyrek bilete isabet etmesi halinde talihli 20 milyon TL’nin yarım bilete isabet etmesi halinde ise 40 milyon TL’nin sahibi olacak.

    ÇEKİLİŞLER MPİ’NİN RESMİ İNTERNET ADRESİNDE OLACAK

    Çekilişlerin bir kısmı Milli Piyango’nun resmi internet adresi olan “mpi.gov.tr” üzerinde bulunan canlı yayın linki üzerinden takip edilebilecek. Tüm çekilişler tamamlandıktan ve numaralar sisteme yüklendikten sonra da bilet sorgulama işlemleri yapılabilecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow