hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mobilya, beyaz eşya, TV kredi kartı taksit sayısı kaç oldu, mobilyalar kaç taksitle alınabilecek?

    Mobilya, beyaz eşya, TV kredi kartı taksit sayısı kaç oldu, mobilyalar kaç taksitle alınabilecek
    expand

    BDDK kredi kartı taksit sayıları ile ilgili yeni düzenlemeye gitti. Buna göre mobilya, beyaz eşya, TV taksit sayısı düşürüldü. Kredi kartı ile bu ürünleri alacak olanlar daha az taksit yapabilecekler. Peki, TV, mobilya taksit sayısı kaç oldu, beyaz eşya kaç taksitle alınabilecek?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Binlerce kişiyi yakından ilgilendiren kredi kartı taksit gelişmesi BDDK tarafından duyuruldu. Araç alımında, altın alımında ve daha birçok kalemde taksit sayıları yeniden düzenlendi. Artık kredi kartı ile mobilya, beyaz eşya, altın ve TV alacak olanlar daha az taksit yapabilecekler. Aynı şekilde 120 bin liranın altındaki araç satışlarında da kredi vadesi daha düşük tutulacak.

    MOBİLYA TAKSİT SAYISI KAÇ OLDU, TV VE BEYAZ EŞYA KAÇ TAKSİTLE ALINABİLECEK?

    Altın alımında kredi kartına taksit sayısı 6 aydan 3 aya indi.

    Mobilya ve beyaz eşya alımında kredi kartına taksit 12 aydan 9 aya indi. TV alımında fiyatı 5 bin TL ve üzerinde olanlar için taksit 4 ay oldu.

    Yani mobilya ve beyaz eşya alacak olanlar artık kredi kartı ile en fazla 9 taksit yaptırabilecekler. Öte yandan 5 bin liranın üzerinde TV alacak olanlar da yine en fazla 4 ay taksit yaptırabilecek.

    Taşıt alımında kredi vadesi de yeniden düzenlendi. Fiyatı 120 bin TL ve altında olan taşıt alımında kredi vadesi 60 aydan 48 aya indi.

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow