hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MTV 2020 ne kadar? 2020 Motorlu Taşıtlar Vergisi belli oldu!

    MTV 2020 ne kadar 2020 Motorlu Taşıtlar Vergisi belli oldu
    expand

    Motorlu Taşıtlar Vergisi MTV 2020 ne kadar? Yeni yılın vergi ücretleri Resmi Gazete’de yayınlandı. Peki, Motorlu Taşıtlar Vergisi MTV yeni yılda kaç TL olacak? İşte, Resmi Gazete’de yer alan 2020 Motorlu Taşıtlar Vergisi…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2020 Motorlu Taşıtlar Vergisi Resmi Gazete’de yayınlandı. Özellikle araç sahipleri merakla Motorlu Taşıtlar Vergisi MTV’nin ne kadar olacağı merak ediliyor. İşte, Resmi Gazete’de yer alan yer alan “2020 Motorlu Taşıtlar Vergisi kaç lira?” sorusunun cevabı…

    Cumhurbaşkanlığı kararıyla 2020 yılında Motorlu Taşıt Vergileri'nde yüzde 12 oranında artış yaşanacağı açıklandı. Otomobili olan herkes Motorlu Taşıtlar Vergisi veriyor. Her yıl ise vergi ve harçlara gelen artış yeniden değerleme oranı ile belli oluyor.

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla Motorlu Taşıtlar Vergisi 2020 yılında yüzde 12 oranında artış yaşadı. Otomobil, otobüs, kamyon, minibüs, motosiklet, çekici gibi araçlar için iki kıstas ve matrah farkları bulunuyor.

    Eğer aracın tescil tarihi 01/01/2018 tarihinden önceyse aracın yaşı ve motor hacmine göre MTV ödeniyor.

    01/01/2018 ve sonrasında ilk tescili yapılan araçlar için ise yaş, motor hacmi ve aracın matrahına göre vergilendirme yapılıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2020 YILI VERGİLERİ İÇİN TIKLAYIN

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow