hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MTV ödeme nasıl yapılır? 2021 MTV 2. taksit ödeme son gün ne zaman, hangi gün?

    MTV ödeme nasıl yapılır 2021 MTV 2. taksit ödeme son gün ne zaman, hangi gün
    expand

    MTV 2. taksit ödeme işlemleri motorlu taşıtlar vergisi ödemek isteyen kişiler tarafından araştırılmaya devam ediyor. MTV taksitleri yıl içerisinde 2 kez ödenebiliyor. Peki, MTV ödeme nasıl yapılır, son gün ne zaman?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Binlerce araç sahibini yakından ilgilendiren ödemeler kısa süre önce başladı. 1 Temmuz’dan itibaren taksitlerini ödeyebilen kişiler internetten ödemenin nasıl yapıldığını araştırmayı sürdürüyorlar. Peki, ödemelerde son gün ne zaman? İşte detaylar…

    MTV ÖDEME NASIL YAPILIR?

    Ödemeler www.gib.gov.tr adresi üzerinden kredi kartlarıyla, vergi dairesi aracılığıyla yapılabilecek.

    T.C. kimlik numarası ve ya vergi kimlik numarası bilgilerinden birini girmelisiniz.

    Karşınıza çıkan ekranda TC Kimlik ya da Vergi Kimlik Numaranızı, plakanızı girdikten sonra orada yer alan güvenlik kodunu kutucuğa girerek sorgula butonuna basın.

    Bilgileri doğru girdikten sonra karşınıza kişisel bilgiler ve araç bilgileri gelecektir. Bu ekranda yer alan "Motorlu Taşıtlar Vergisi" butonuna tıklayın.

    MTV taksitleriniz karşınıza çıkacaktır. Ödemek istediğiniz MTV taksitini seçtikten sonra öde butonuna tıklayınız. Bu aşamada kredi kartı ile ödeme ekranı aracılığıyla bilgilerinizi girerek ödemenizi bankanızın tanıdığı taksit haklarına göre tamamlayabilirsiniz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ÖDEME YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

    MTV 2. TAKSİT SON TARİH NE ZAMAN?

    Motorlu taşıtlar vergisi mükellefleri 31 Temmuz’a kadar vergilerini ödeyebilecekler. Bu tarihe kadar ödemeyenler cezai işlem ile karşı karşıya kalacak.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow