hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Müjde: Emekli bayram ikramiyesi (1000 TL) ödeme tarihi belli oldu!

    Müjde: Emekli bayram ikramiyesi (1000 TL) ödeme tarihi belli oldu
    expand

    Kurban Bayramı 2019 öncesi emekliler bin (1000) TL bayram ikramiyesinin yatacağı tarihi bekliyor. Uzun süredir emeklilerin ne zaman yatacağını merak ettiği ikramiyelerin ödeme tarihi nihayet belli oldu. Aile, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ödemelerin yapılacağı tarihi açıkladı. Peki, emekli bayram ikramiyeleri ne zaman ödenecek? İşte cevabı…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Milyonlarca emeklinin gözü Kurban Bayramı öncesi ödenecek bin (1000) liralık ikramiyeye çevrilmiş durumda… Uzun zamandır ikramiyelerin ne zaman ödeneceği araştırılıyor. Müjdeli haber Aile, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından yapıldı. Bakan Selçuk’un açıklaması sonrası heyecanlı bekleyiş de başladı. Peki, SGK, Emekli Sandığı ve Bağ-Kur emekli ikramiyesi ödemeleri ne zaman başlayacak? İşte merakla beklenen tarih…

    EMEKLİ İKRAMİYELERİ NE ZAMAN ÖDENECEK?

    Bakan Selçuk, yaptığı yazılı açıklamada, Kurban Bayramı dolayısıyla 12 milyonu aşkın emekliye bayram ikramiyesi ödeneceğini belirterek, şu bilgileri verdi:

    "Emeklilerimize bayram ikramiyelerini 8 ve 9 Ağustos'ta ödeyeceğiz. İkramiyeler SSK kapsamında olanlara 8 Ağustos, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı kapsamında olanlara ise 9 Ağustos'ta ödenecek. 12 milyon 142 bin kişiye ödenecek toplam ikramiye miktarı yaklaşık 10 milyar 800 milyon lira olacak."

    Selçuk, emeklilerin yanında olmaya devam edeceklerini vurgulayarak, "Çalışarak ülkemizin kalkınmasına katkı sunan, üreten, alın teri döken, ülkemizin her bir karışında emeği ve hizmeti olan emeklilerimize ikramiyelerinin hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Aileleri ile birlikte hayırlı bayramlar geçirmelerini temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow